Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Urmează un copil? Astrologul Daniela Simulescu dezvăluie ce spun astrele

astrosens Team | Dată: 15 sep 2021, 20:05 | Categorie: Lifestyle
Foto ilustrativ: freestocks.org - Pexels
EXCLUSIV
Foto ilustrativ: freestocks.org - Pexels

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc, iar astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre contextul astral în care s-a desfăşurat evenimentul. 

"Simona Halep este o nativă Balanță, cu Luna în Taur și Venus în Leu. În 2021, Saturn îi face opoziție cu Venus, tranzit care aduce nevoia stabilizării și oficializării relației, dar și mai multă seriozitate în ceea ce privește sfera amoroasă. Și să nu uităm de întoarcerea lui Saturn, care se petrece în jurul vârstei de 29 ani. Atunci este primul test de maturitate din punctul de vedere al astrelor.

Saturn este 'vinovat' de obicei și de parteneri cu diferență de vârstă. Să nu uităm că Simona are încă 29 de ani și Toni Iuruc, soțul ei, are 42 de ani. Dar ce este de menționat este faptul că Uranus tranzitează Luna Simonei. Luna are legătură cu maternitatea, deci este posibil ca în următorii ani să își dorească un copil și mai multă libertate în cariera ei", a explicat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi Astrosens.

***

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a cununat civil, miercuri după-amiază, cu iubitul său, Toni Iuruc, într-un cadru privat în staţiunea Mamaia.

Cei doi miri au spus 'Da' într-un loc inedit, într-un spaţiu special amenajat pe plajă, în imediata apropiere a clubului unde are loc petrecerea. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac.

În vârstă de 29 de ani, cea mai bine clasată jucătoare de tenis a României în ierarhia mondială a avut alături câteva sute de invitaţi, printre aceştia numărându-se fostul tenisman Ilie Năstase, foştii fotbalişti Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.

Simona Halep şi Apostol Gabriel Iuruc, cunoscut sub numele de Toni Iuruc, formează un cuplu din anul 2019, cei doi apărând în public pentru prima oară la turneul de Grand Slam de la Wimbledon din acel an, când Simona a cucerit trofeul.

Ce nume va avea în buletin Simona Halep după căsătorie

În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie.

După căsătoria cu Toni Iuruc, Simona Halep ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, o va chema Simona Halep – Iuruc.

După căsătoria civilă de la Constanța, pentru Simona Halep și soțul său urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor. Până atunci, după ce Simona Halep a devenit astăzi, oficial, soția lui Toni Iuru, cei doi vor petrece într-un club de lux din Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience