Simți lucrurile dinainte să se întâmple? Iată semnele care îți indică că ești foarte intuitiv

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Pixabay.com
Pixabay.com

Află care sunt semnele unei intuiții foarte bune și cum să valorifici acest dar!

Pe canalul său de YouTube, Victor Oddo ne explică cum ne putem da seama dacă suntem intuitiv. El este pasionat de spiritualitate și ajută oamenii în călătoria acestora în domeniu.

Iată ce ne prezintă!

  1. Simți lucrurile. Poate că nu ești super vizual sau clarvăzător, așa cum se spune, dar probabil că ești bun la simțirea energiei oamenilor, locurilor, situațiilor, ideilor, etc. Poți simți gradul de rezonanță în orice. Poate că nu vezi fulgere de culori, aure sau ai îngeri care îți șoptesc la ureche, dar poți simți care este următorul pas, cine, ce este persoana din fața ta, dacă îți place sau nu, dacă acel loc de muncă sau acea casă sunt potrivite pentru tine.
  2. Știi unele lucruri fără să-ți dai seama cum ai primit informația. Uneori întâlnești pe cineva și realizezi că nu vrei să te implici cu el, că pur și simplu îți dă o stare proastă, dar nu îți dai seama care este motivul. Dar problema este că mulți dintre noi nu acționăm în funcție de această cunoaștere pentru că o invalidăm. Mulți oameni nu au nevoie de toate fenomenele externe mai spectaculoase și psihice pentru că pur și simplu știu. Nu au nevoie de intermediar deoarece este deja acolo.  Începe să acționezi și vei fi uimit de cât de sincronizată poate să fie viața pentru tine.
  3. Mulți oameni au abilitatea de a rămâne calmi în situații cu adevărat intense. Poți să îți păstrezi calmul și stabilitatea în situații foarte dificile, ca situații de viață sau moarte, dar sunt lucrurile mici care te scot din minți.
  4. Ai un fel de relație cu cei care au trecut în neființă. Există atât de multe moduri diferite în care cei dragi ne pot atrage atenția și de obicei nu atât de evident cum ne-am dori. Sunt oameni care pot să îi vadă și să vorbească cu ei. Majoritatea oamenilor au vise sau mirosuri. Victor Oddo ne dă un exemplu din viața personală: ”Soția mea vede o pasăre, un pescăruș albastru mare, și apoi poate simți prezența bunicului ei. Câinele meu care a murit, vine întotdeauna la mine în vis și nu este că pot vedea doar o imagine în minte. Pot simți esența lui, prezența lui. Este o energie, este o esență a sufletului care este acolo.”. Mulți dintre voi doar aveți simțul, cunoașterea că știți că sunteți luați în considerare. Pur și simplu simțiți prezența celor care au trecut pe cealaltă lume.
  5. Răspunsul tău natural la situațiile de viață este să te uiți mai adânc sub suprafața lucrurilor, venirea și plecarea vieții tale și să înțelegi lecția spirituală sau semnificația acesteia. Ai această cunoaștere stabilă pe care mulți nici măcar nu sunt conștienți. Ce înseamnă asta? Doar faptul că pui întrebări exemplifică cât de conectat, psihic și intuitiv este sinele tău superior pe care deja îl ai.

                                         

Citește și De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel