Soarele în careu cu Saturn. La ce să fim atenți pe 28 mai? PATRU zodii vor fi cele mai afectate

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

La 28 mai, există un aspect astrologic destul de important - Soarele din Gemeni va face un careu cu Saturn din Pești. La ce să ne așteptăm?

Pe 28 mai, vom avea un careu între Soarele din Gemeni și Saturn din Pești.

Careul este un aspect negativ. Poartă și numele de cuadratură și este un aspect astrologic care se formează atunci când două planete se află la o distanță de 90 de grade una față de cealaltă.

Sunt considerate în careu sau în cuadratură cele PATRU semne zodiacale cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Scorpion, cele PATRU semne zodiacale fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător și cele PATRU semne zodiacale mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

De ce careul sau cuadratura sunt văzute ca un aspect negativ? Cuadraturile sau careul indică, în cea mai mare majoritate, tensiune sau probleme care trebuie să fie depășite, dar și schimbări radicale care pot avea loc. Ne pot da uneori planurile peste cap.

De data aceasta, în weekend, cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrograma natală vor resimți din plin o epuizare pe plan mental, dar și oboseală fizică.

Atenție, că acest aspect poate fi responsabil de pierderea încrederii în propria ființă.

Energia lui Saturn se referă la modul în care ne limităm sau ne restricționăm. O figură a datoriei, structurii și responsabilității, planeta cu inele înlocuiește idealismul cu munca reală și grea necesară pentru a ne îndeplini obiectivele.

Saturn prezintă provocările cu care ne confruntăm și sentimentul de realizare care ne așteaptă când le-am întâlnit.

De asemenea, acest careu poate să aducă teste și examene. Dar nu unele simple, ci care pot conduce către o doză însemnată de pesimism. Ego-ul tău poate să aibă de suferit, deoarece vei găsi o provocare în atingerea obiectivelor. Este posibil să te simți împovărat de anumite îndatoriri sau de responsabilități.

Până la urmă, careul dintre Soare și Saturn poate să însemne chiar un test al personalității și al caracterului tău. 

Tinzi să te simți sub presiune, care poate veni din partea oricui, fie că vorbim despre șef, părinte sau o altă figură cu autoritatea din viața ta. Nu îți vor fi pe plac nici criticile sau respingerile. 

Trebuie să dai dovadă de răbdare, de determinare dar și de o etică a muncii. Problema este că vei dori să contrazici sistemul și să eviți responsabilitățile, chiar dacă o să ai un sentiment de vinovăție.

Deși o să încerci să ignori consecințele acestor fapte, subconștientul sau vocea ta interioară îți vor oferi un sentiment de neliniște și îngrijorare.

Este posibil să simți și mai acut că ți-a fost greu până acum. S-ar putea să experimentezi și respingerea, izolarea, descurajarea. Simți, de fapt, că ești urmărit de ghinion. 

S-ar putea să fii prea dur cu tine însuți. Ca urmare, este posibil să fii excesiv de autocritic și să suferi de o stimă de sine scăzută. Dacă te judeci prea aspru, alte persoane vor face la fel.

Lecțiile grele timpurii te-au făcut să crești rapid. Saturn te îmbunătățește cu vârsta. S-ar putea să fi "înflorit" târziu, dar te străduiești cu hotărâre și perseverență să depășești orice eșec și să devii un maestru al autodisciplinei, realizărilor și responsabilității.

Careul Soare-Saturn îi va afecta bineînțeles pe cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Nativii Gemeni trebuie să prioritizeze odihna la finalul acestei săptămâni. De fapt, ar fi bine să învețe să facă diferența între somn și odihnă. De asemenea, totul li se va părea epuizant. 

Fecioarele vor simți multă rezistentă din partea superiorilor. Și asta le va mânca încrederea în forțele proprii. Dar partenerul le va fi de mare ajutor. 

Săgetătorii vor avea de furcă în relația cu partenerii. Aceștia vor fi nemulțumiți de orice. Astrele îți recomandă să nu implici alte rude în problemele de cuplu. 

Peștii vor fi rezistenți la propunerile apropiaților legate de petrecerea timpului liber. De fapt, ei își doresc să stea acasă, să nu se vadă cu nimeni și să își încarce bateriile.

Poți să vezi și: Neliniște pentru aceste zodii până pe 12 iulie. Apar șanse, dar și crize și pierderi importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel