Soarele intră azi în semnul Racului! Ce apreciem la acești nativi și cu ce ies în evidență?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Pe 21 iunie, Soarele intră în semnul Racului! Ne vom bucura de energia noului sezon și îi vom sărbători pe acești nativi. Află care sunt trăsăturile lor și prin ce se deosebesc!

Cum îi caracterizăm pe cei cu marcaj de Rac? Iată câteva trăsături unice!

1. Racul este blând și sensibil

Dacă ai nevoie de un prieten bun sau de un umăr pe care să plângi, Racul este mereu lângă tine. Sunt nativi blânzi și sensibili, mereu aproape de cei din jur. Când își fac prieteni, le oferă acestora tot sprijinul lor.

2. Racul poate părea retras sau timid

Tocmai din cauza blândeții și sensibilității, un nativ Rac, deși prietenos, poate să îți pară și retras sau mai timid. Pentru că acest semn zodiacal este guvernat de Lună, astrul care se ocupă cu emoțiile, starea de dispoziție a acestui nativ poate să fie, adesea, destul de schimbătoare.

3. Racii știu să se adapteze situațiilor

Se spune că cei mai buni politicieni au marcaj de Rac sau măcar ascendent în acest semn de apă. Acești nativi se mulează, se adaptează, știu cum să acționeze. De asemenea, le place să facă dreptate pentru cei din jurul lor.

4. Racii își pun familia pe primul loc

Poate că nu mai este un secret pentru tine, dar un nativ Rac știe cum să pună familia pe primul plan. Acești nativi sunt foarte atașați de familia lor și știu să aibă grijă de părinți, de copii, de partener. Familia este, de fapt, refugiul lor. Racii nu își lasă familia la greu.

5. Racul poate fi vulnerabil

Chiar dacă sunt sensibili, sociabili, prietenoși, Racii pot fi și foarte vulnerabili. Le ia destul de mult timp pentru a face primul pas, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Se tem de eșec și nu vor să capteze privirile curioase ale cuiva. 

6. Racul este diplomat

Racii nu se aruncă să ofere răspunsuri directe, mai ales dacă simt că se află într-o confruntare. Dacă se simt atacați, nativii Rac vor încerca să ocolească subiectele delicate și să caute un răspuns diplomatic, care să nu supere pe nimeni.

7. Cum descriem nativii cu Luna în Rac?

Luna este la ea acasă în acest semn zodiacal. Aceste persoane pot simți o nevoie permanentă de afecțiune. Mai mult, cei cu Luna în Rac dezvoltă o relație extrem de profundă cu mamele lor. Bărbații care au Luna în Rac sunt adesea numiți și "băieții mamei", grație acestei legături puternice. Când intră într-o relație sau se căsătoresc, transferă acest atașament soției sau partenerei de viață. Nativilor cu Luna în Rac le place să stea departe de conflicte, nu agreează scandalul, provocările, agresivitatea.

8. Prin ce se remarcă cei cu ascendent în Rac?

O astfel de persoană este blândă și emană o căldură specifică. Sunt nativi liniștiți, sensibili, adesea anxioși dacă îi scoți din zona de confort. Nu uită că un astfel de nativ are nevoie de foarte multe îmbrățișări, de multă atenție, dar și de multă căldură.

Pentru ei, contactul fizic și atingerea contează mult. Sunt și extrem de grijulii, dar emană o energie bună. Sunt nativi care îți pot oferi o stare de bine și care îți fac ziua mai bună fără prea mari eforturi.

Să nu uităm de faptul că sunt nativi care se emoționează ușor. Așa că ai face bine să fii atent la ce le spui și în ce manieră o faci. Îi poți răni profund dacă le arunci cuvinte la întâmplare. Sunt miloși și extrem de empatici.

Sunt persoane primitoare, care pot să discute ușor cu oricine. Racii sunt politicoși, amabili, chiar dacă nu se deschid în fața oricui.

Îți recomandăm să vezi și: Ce apreciem la nativii născuți cu Soarele în Gemeni? Descoperă particularitățile lor unice!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel