Solstițiu de vară, 21 iunie 2022. Daniela Simulescu vine cu previziuni pentru România. Cum se simt românii până în decembrie 2022!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă: Pixabay.com
sursă: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce previziuni pentru România, cum arată astrograma momentului pentru țara noastră și care vor fi tendințele până în decembrie 2022. 

Solstițiul de vară și momentul intrării Soarelui în Rac aduce în prim-plan anumite aspecte pe care astrologul Daniela Simulescu le-a interpretat pentru a vedea ce anume vor simți românii în următoarele șase luni, mai precis până la solstițiul de iarnă. 

Astrologul a zis că vom depinde de ce se întâmplă în afara granițelor noastre, că deciziile, nu doar pentru noi, dar și pentru celelalte țări, se vor lua la nivel internațional. 

Privind astrograma, Soarele e în Rac, iar Luna este în Berbec, lucru care generează o zonă de tensiune interioară, o contradicție. Soarele este energia conștientă, fiind în Rac vrea confort, vrea să țină lucrurile sub control. Luna este în Berbec și spune că vrea să luptăm, vrea să schimbăm ceva. Asta face ca cele două energii, cele două influențe să „se bată cap în cap”. E posibil, astfel, ca românii să simtă energie conflictuală în interior, să se simtă tensionați. 

Vom simți o contradicție între ceea ce facem și ceea ce vrem cu adevărat să facem. În următoarea jumătate de an, ne agităm la orice mic scandal, dar nu facem nimic, deoarece Luna ne agită pe dinăuntru și cam atât.

Careul Marte-Pluto, un alt aspect subliniat de Daniela Simulescu, ne face să ținem furia înauntru și să explodăm apoi la orice mic conflict pe care îl vedem în presă. 

Dacă vreți să deschideți o afacere, aveți grijă la investiții, la „cât de mult întindeți plapuma”, spune astrologul. 

Până la sfârșitul anului, Saturn în casa a 5-a, ar putea să aducă decizii pe plan educațional. E posibil să se implementeze tot felul de legi ale educației, care să producă tot felul de supărări, așadar începutul anului școlar va fi haotic. 

În același timp, va apărea nevoia unor alianțe, unor înțelegeri. S-ar putea să apară anumiți lideri mai carismatici, oameni care s-ar putea să spună lucrurile mai „pe față”, sau vor apărea figuri noi, extrem de vizibile.

Urmăriți aici întreaga emisiune. VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel