'Squid Game', Sezonul 2. Regizorul a confirmat continuarea serialului

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Imagine de Ishwar Artist de la Pixabay
Imagine de Ishwar Artist de la Pixabay

'Squid Game' revine cu Sezonul 2, a confirmat regizorul și scenaristului serialului, Hwang Dong-hyuk. 

'Squid Game' va avea și Sezonul 2. Regizorul și scenaristul Hwang Dong-hyuk a confirmat oficial că serialul de pe Netflix va avea o continuare. 

Hwang Dong-hyuk a anunțat într-un interviu acordat pentru AP că serialul va avea și al doilea sezon. 

'Deci a fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Așa că aproape că simt că fanii nu ne dau de ales! Dar voi spune că va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. În prezent sunt în proces de planificare. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta. Așa că vă promit asta... Gi-Hun se va întoarce și va face ceva pentru întreaga lume.', a declarat Hwang Dong-hyuk, potrivit Forbes

Regizorul și scenaristul Hwang Dong-hyuk spunea anterior că nu s-a îmbogățit de pe urma serialului. Contractul său nu a venit cu un bonus de performanță. Totuși, având în vedere succesul, se crede că renegocierea va fi dură. 

Producția sud-coreeană Squid Game / Jocul Calamarului are în prim plan oameni care, pentru că au acumulat datorii, ajung competitori într-o serie de jocuri mortale, pentru un premiu de aproximativ 38 de milioane de dolari.

VEZI ȘI: 10 lucruri pe care nu le știai despre serialul Squid Game

1. Serialul Squid Game a înregistrat 111 milioane de vizualizări în primele 30 de zile. Conform reprezentanților Netflix, este cea mai de succes lansare de serial de până acum. 

2. Hwang Dong-hyuk, cel care a scris și regizat serialul, a propus ideea unor televiziuni în anul 2008, dar a fost refuzat. Netflix i-a acordat încrederea de care avea nevoie 12 ani mai târziu. 

3. Inițial, Squid Game s-a numit "Round Six" și a fost creat ca un lungmetraj. În acel scenariu, detectivul de poliție Jun-ho nu exista. 

4. Costurile de producție ale serialului Squid Game au fost de 21.4 milioane de dolari, o sumă mult mai mică decât cea alocată în general pentru produsele slab cotate de la Hollywood. 

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel