STAAR, eveniment dedicat pasionaţilor de ASTROLOGIE. Diana Spinean: "Un SUCCES!"

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Interviu
STAAR, eveniment dedicat pasionaţilor de ASTROLOGIE. Diana Spinean: "Un SUCCES!"
EXCLUSIV
STAAR, eveniment dedicat pasionaţilor de ASTROLOGIE. Diana Spinean: "Un SUCCES!"

STAAR, evenimentul de la care niciun pasionat de astrologie nu trebuie să lipsească! Toate detaliile le dezvăluie chiar Diana Spinean, președintele Asociației Astrologilor din România (AAR), într-un interviu acordat Danielei Simulescu, la Astrosens.ro:

Diana Spinean a prezentat cum a început evenimentul STAAR, menit să le aducă pasionaţilor de astrologie o nouă imagine despre tainele acestui domeniu:

"Eram în 2020, începuse pandemia şi ar fi urmat să ţinem Congresul de astrologie în toamnă şi nu s-a putut din cauza condiţiilor de atunci. Eram destul de demoralizaţi că nu ne vom întâlni fizic şi nu ne vom bucura de astrologie aşa cum ne bucuram de 17 ani încoace şi atunci mi-am dat seama că trebuie să facem ceva să ne adaptăm situaţiei şi să scoatem ce e mai bun din ea. Că asta învăţăm să facem prin astrologie, să folosim ce ne este dat într-un mod cât mai constructiv. Asta am făcut şi noi, ne-am adaptat la online şi am zis că dacă tot e iarna asta aşa lungă şi perioada asta, hai să o facem lată de tot şi începem din septembrie şi să o ţinem aşa şase luni, să "astrologim" într-una şi aşa am şi făcut. Am început pe 3 septembrie cu tine (Daniela Simulescu - n. red.) şi am deschis în forţă evenimentul şi a fost un mare succes. Timp de şase luni de zile am avut seminare o dată la două săptămâni, seminare de astrologie cu 15 astrologi de excepţie din asociaţie.

E foarte greu să alegi astrologii care să prezinte la asemenea evenimente pentru că în Asociaţie sunt mulţi astrologi profesionişti, buni..."

Daniela Simulescu: Astrologi pe care nu îi vedeţi nicăieri. Asta ne-am dorit la Astrosens, să îi facem cunoscuţi pe cei care nu se văd pe toate posturile, pe toate canalele.

"Pe unul dintre ei îl vedeţi", a completat Diana Spinean. "Daniela face o treabă excelentă cu Astrosens. Ar trebui să ştiţi despre Daniela că este un foarte bun conferenţiar. Nu degeaba deschide evenimentele STAAR. Ştie cum să antreneze publicul, să prezinte o temă complexă din punct de vedere astrologic într-un mod atrăgător. Pe linia asta au mers evenimentele STAAR.

Am fost foarte atenţi şi la ce îşi doresc oamenii să înveţe şi în felul ăsta am pornit cu programul STAAR în 2020 şi în 2021. Oamenii au fost încântaţi şi au cerut să continuăm şi în anul următor".

Cine este Diana Spinean

Diana Spinean este președintele Asociației Astrologilor din România (AAR). Pentru cei care nu știu, este fiica lui Firicel Ciarnău, unul dintre zeii astrologiei de la noi. Diana este o Balanță, însă una destul de practică, muncitoare și implicată. Deși tânără, ea reușește (deși cred că nu este ușor) să țină legate mai multe generații de astrologi. Chiar și în astrologie există un conflict al generațiilor. Din care Diana scoate tot ce este mai bun.

Despre STAAR

Asociația Astrologilor din România organizează un nou program de seminare STAAR online, unde echipa Astrosens.ro va fi partener media.

Evenimentul se desfășoară pe platforma Zoom, în intervalul 3 februarie – 28 aprilie 2022, și constă în 12 seminare susținute de unii dintre cei mai îndrăgiți astrologi ai AAR! Programul este variat, bogat în studii de caz, tehnici astrologice, dar și metode de dezvoltare personală cu instrumente astrologice.

Cine poate participa

STAAR online este deschis tuturor pasionaților de astrologie dispuși să facă o donație către AAR. Programul se adresează celor care au deja cunoștințe astrologice de bază, care pot înțelege sau interpreta o hartă astrologică, cel puțin la nivel de începător.

Citeşte AICI mai multe detalii despre evenimentul STAAR online!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel