STAAR online (ediția a II-a) continuă și astăzi cu două seminare: Mihaela Dicu și Sorin Bratoveanu

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage

Programul de seminare continuă astăzi cu prezentarea a doi astrologi foarte experimentați: Mihaela Dicu(membru fondator și presedinta de onoare a Asociatiei Astrologilor din Romania) și Sorin Bratoveanu(membru vechi al asociației).

Evenimentul se desfășoară pe platforma Zoom, în intervalul 3 februarie – 28 aprilie 2022, și constă în 12 seminare susținute de unii dintre cei mai îndrăgiți astrologi ai AAR! Programul este variat, bogat în studii de caz, tehnici astrologice, dar și metode de dezvoltare personală cu instrumente astrologice.

Iată, pe scurt, programul:

Data (joi) / Titlu / Astrolog

- 3 februarie, ora 19:00 / Cine va fi următorul James Bond? / Daniela SIMULESCU

- 3 februarie, ora 20:40 / Tehnici combinate de rectificare / Alexandru PĂUNESCU

- 17 februarie, ora 19:00 / Iubiri blamate / Mihaela DICU

- 17 februarie, ora 20:40 / Ce-şi doresc femeile şi bărbaţii sau polaritatea Venus-Marte / Sorin BRATOVEANU

- 3 martie, ora 19:00 / Afacerea Dreyfus - eroarea judiciară care a dezbinat o națiune / Corina CHIRA

- 3 martie, ora 20:40 / Cum să gestionăm eficient opozițiile din harta natală / Dan CIUBOTARU

- 31 martie, ora 19:00 / Casa Gucci - o poveste despre dragoste, putere, lux și obsesie / Delia PETREA

- 31 martie, ora 20:40 / Age Point pentru cupluri / Firicel CIARNĂU

- 7 aprilie, ora 19:00 / Moșteniri întunecate - transmiterea transgenerațională a traumelor / Teodora MUTH

- 7 aprilie, ora 20:40 / Reconversia profesională - studii de caz / Diana SPINEAN

- 28 aprilie, ora 19:00 / Distribuțiile în practică / Ioana ISPAS

- 28 aprilie, ora 20:40 / Cei 12 Înțelepți. Recuperarea energeticii zodiilor / Ion HRISTESCU

Detalii despre prezentarea Mihaelei Dicu, de la ora 19.00

Când vine vorba de dragoste, este cert că nu rațiunea este cea care ne guvernează alegerile. Ba chiar s-ar putea spune că rațiunea nu are nicio legătură cu iubirea și nicidecum cu pasiunea. 

În multe picturi din perioada renascentistă Eros/Cupidon apare legat la ochi, parcă pentru a sublinia și mai mult faptul că dragostea lovește fără țintă sau motiv. Se întâmplă, și nu chiar rar, ca săgeata aleatoare a lui Eros să nimerească pe cine nu trebuie, când nu trebuie, unde nu trebuie. Așa apar iubirile nepotrivite, iubirile nefericite, iubirile imposibile. La fel apar și iubirile blamate, cele condamnabile din punct de vedere moral, social sau chiar legal. Ca de pildă, iubirea dintre o profesoară și un elev, mai tânăr, cu mult mai tânăr, decât ea... 

Detalii despre prezentarea lui Sorin Bratoveanu, de la ora 20:40

Cu mulţi ani în urmă, am urmărit cu mare satisfacţie comedia „Ce-şi doresc femeile?”, cu Mel Gibson în rol principal, iar acum trei ani am văzut şi filmul complementar „Ce-şi doresc bărbaţii?”. De fapt, se caută, într-o manieră artistică, răspunsuri reale şi eficiente la veşnicele întrebări „ce-şi doresc femeile?”, „cine poate înţelege femeile?”, „cât de complicat este sufletul feminin?”, „ce se află oare în mintea/sufletul unei femei?”. 

Uneori nici femeile însele nu pot să dea răspunsuri coerente la aceste relative enigme, ba chiar rămân nedumerite, pentru că nici ele nu înţeleg ce îşi doresc cu adevărat bărbaţii - motiv pentru care apar conflicte în relaţiile de cuplu, de colaborare profesională, sau alte genuri de relaţii. 

Încercăm să ridicăm vălul de pe aceste neclarităţi (care sunt atribuite adesea tainicului Etern feminin, dar şi relativ necunoscutului Etern Masculin, care par a fi atinse de un mister insondabil), prin astrologie, pentru a vedea care sunt resorturile ascunse ale dorinţelor, plăcerilor, precum şi modul în care putem utiliza aceste cunoştinţe în viaţa personală, în relaţiile cu ceilalți. 

PARTICIPARE

Cine poate participa

STAAR online este deschis tuturor pasionaților de astrologie dispuși să facă o donație către AAR. Programul se adresează celor care au deja cunoștințe astrologice de bază, care pot înțelege sau interpreta o hartă astrologică, cel puțin la nivel de începător.

Mai multe detalii despre înscriere AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel