STELLIUM în zodia PEȘTI (15 aprilie - 2 mai): abandonarea luptelor inutile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. În perioada 15 aprilie-2 mai vom avea patru planete în semnul Peștilor. 

Stelliumul este întâlnit într-o astrogramă atunci când avem mai mult de trei planete într-o zodie sau o casă. Iar în perioada 15 aprilie - 2 mai avem chiar patru planete într-un semn. Două planete personale(Venus și Marte), o planetă transpersonală(Jupiter) și una transgenerațională(Neptun). 

Stelliumul aduce de obicei o mare concentrație/focusare a unei energii, dar și un dezechilibrul pe semnul opus. 

Deci Venus, Marte, Jupiter și Neptun, toate în Pești. 

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Arată modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Mai oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli. Practic, semnul lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste. Venus este considerată Micul Benefic.

Marte este planeta care guvernează modul în care îţi desfășori activitatea și ce anume te motivează cu adevărat. Putem spune că Marte îți oferă indicații despre tipul de combustibil care te pune în mișcare. Aceste cunoștințe te pot ajuta să îţi sporeşti energia și să îţi ușureze viața. Marte este considerat Micul Malefic. 

Jupiter este responsabil de încredere, șansă, expansiune, oportunități, orizonturi deschise, moralitate, dezvoltare. Această planetă este denumită Marele Benefic pentru că tot ce atinge amplifică. 

Semnul în care se afla Neptun, când te-ai născut, are un rol asupra felului cum te conectezi la cel mai înalt nivel al creativității și divinității, precum și la practicile tale spirituale. Gândeşte-te la tine ca la o lampă, în timp ce Neptun este lumina. Totuși, această planetă reprezintă și iluzia, dezamăgirea, dizolvarea.

Semnul Peștilor este cel al iubirii necondiționate, al viselor/visurilor, al spiritualității, sacrificiului, dependențelor, înstrăinării, abandonului, imaginației, confuziei, sensibilității, misterelor, el evadării. 

Când avem un stellium în Pești, ne vom confrunta cu o mare nevoie de călătorii spirituale, de vindecare, dar și de renunțare. Cu alte cuvinte, putem să ne dezlipim de luptele toxice care ne-au ținut pe loc sau la care nu am vrut să renunțăm în niciun chip. De asemenea, simțurile ne vor fi anesteziate, vom îmbrățișa haosul, nu vom mai avea control și ne vom lăsa purtați de viață. 

Semnul opus al Peștilor, cel dezechilibrat de această dată, este cel al Fecioarei. Ordinea, disciplina și rigoarea vor lipsi din toate domeniile vieții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel