Stres, blocaje, amânări și vorbe goale. MERCUR RETROGRAD între 10 mai și 3 iunie. O retrogradare „cu cântec”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine să ne aducă veștile cu privire la a doua retrogradare a lui Mercur din 2022. Aceasta se va petrece între 10 mai și 3 iunie, dar va avea efecte până pe 5 iulie. Nu este o retrogradare obișnuită, citiți mai jos de ce. 

Atât la nivel mondial cât și la nivel individual ne vom confrunta cu multe vorbe în vânt, cu promisiuni, cu amânări. De ce? Pentru că Mercur retrograd de data aceasta începe într-un semn de aer și se termină într-un semn de pământ. Așadar din Gemeni, revine în Taur și ne cere mai multă seriozitate și cât mai multă asumare. Suntem oare pregătiți să mergem mai departe cu planurile pe care le-am făcut până acum?

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

citește aici ce se întâmplă dacă ai Mercur retrograd în harta natală!

Dacă nu avem răbadare, dacă nu suntem calmi, atunci desigur ne vom confrunta cu stresul. Și asta vom vedea și în jurul nostru pretutindeni: nervi, stres, supărare, haos, confuzie. Se strică lucruri, apar cheltuieli, se amână zborurile, se schimbă datele, ne este afectată viața de zi cu zi. 

Mercur vrea să ne dea niște lecții și să ne arate că putem greși, iar el vine să ne dea un răgaz pentru a putea să ne corectăm greșelile. 

Mercur retrograd face un sextil cu Jupiter pe 20 mai, acesta este un aspect bun, niște idei din trecut ne plac, e posibil să ne aducă niște planuri de bun augur.

Pe 23 mai Mercur retrograd din Gemeni se întoarce în Taur! De aceea spuneam că este o retrogradare mai specială. Aici ne vom da seama că ne-am dus în multe direcții și niciuna nu e cum ar trebui să fie.

Pe 26 mai Mercur în Taur face trigon cu Pluto, vom avea puterea de a vedea pe ce ne bazăm, care ne sunt resursele.

Pe 3 iunie Mercur își oprește retrogradarea și face un careu cu Saturn. Atunci când Mercur este staționar este și mai periculos, este și mai puternic, iar un careu cu Saturn ne face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi declarații goale la nivel mondial, promisiuni fără fonduri, întârzieri, probleme cu salariile, reanalizări, recalculări. Vom vorbi cu toții despre taxe, resurse, prețuri mai mari la facturi, dar și rețele sociale căzute și amânări ale unor proiecte.

Pe 13 iunie Mercur se întoarce în Gemeni și se pare că ne regăsim energia de a vedea exact ce baze am pus, de a înțelege care era, de fapt, calea.

Pe 20 iunie Mercur face un sextil cu Jupiter, iar lucrurile încep să se miște.

Pe 2 iulie Mercur direct în Gemeni face un careu cu Neptun, aici este multă confuzie, proastă gestionare a tot ce înseamnă informație, tehnologie.

Atenție! Efectele lui Mercur retrograd se vor simți până pe 5 iulie!

Semnele mobile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor fi cele mai influențate, dar și semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-ar putea să simtă din plin această perioadă. 

găsiți aici mai multe detalii despre retrogradarea lui Mercur din mai-iunie!

Urmărește mai jos întreaga emisiune!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel