Stresul va fi cel mai mare inamic pentru această zodie! Astrele îi spun să nu piardă vremea în 2024

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Un an cu plusuri și minusuri. Totuși, poți avea reușite extraordinare, dacă profiți de darurile astrelor.

Vorbim despre zodia Pești sau cei cu ascendent în Pești!

În primul rând, încă din martie 2023, Saturn a intrat în semnul tău, unde va rămâne până în 2026. Ce înseamnă asta? Ei bine, această prezență domină aproape toate celelalte evenimente astrologice. Deși Saturn are reputația de "Marele Malefic", el devine benefic atunci când îl privim în ansamblu și ne deschidem către maturizare.

Din fericire, anul 2024 se anunță a fi un an plin de reușite, cu condiția să fii dispus să depui efort și să muncești pentru tine.

Un semn de pământ va avea un an de acțiune și reflecție. Cine va trage lozul câștigător?

Iată cum!

Saturn te încurajează să renunți la situațiile care te țin în postura de victimă și să te axezi pe ceea ce este autentic. Perioada de retrogradare a lui Saturn, între 29 iunie și 15 noiembrie, te îndeamnă să acorzi atenție sănătății tale fizice, mentale și emoționale și să nu ignori semnalele pe care corpul sau mintea ți le transmit. Prevenția devine esențială.

De asemenea, Saturn promite să aducă succes în carieră, realizarea viselor din familie, relații serioase și bunuri imobiliare la care visai. Totuși, acest lucru implică responsabilitate și asumarea unor decizii. Un sfat important este să nu forțezi nimic și să lași lucrurile să evolueze natural.

Filozofia Peștilor și ce Înseamnă să fii Spiritual

Jupiter, guvernatorul tău, va influența Casa a treia în primele cinci luni ale anului și apoi Casa a patra, începând cu 26 mai. Acest aspect favorizează călătoriile, reînceperea studiilor la care poate ai renunțat și plecarea/stabilirea în alte locuri. Oportunități generoase apar pentru cei ce își doresc schimbări în acest sens.

Din luna iunie, familia devine o temă centrală pentru nativii Pești. Nevoia de un spațiu confortabil și de independență se va accentua, iar unii vor căuta propriul cuib.

Finalul anului vine cu retrogradarea lui Marte în Casa muncii și a stilului de viață. Astfel, stresul devine un potențial inamic major. Este important să adoptați o rutină sănătoasă, pentru a gestiona acest aspect al vieții voastre.

Merită să vezi ce ne îndeamnă specialiștii cu referire la scăderea tensiunii arteriale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel