STUDIU: Ce zodie au majoritatea criminalilor în serie. Primele TREI locuri din top te vor susprinde

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
STUDIU: Ce zodie au majoritatea criminalilor în serie. Primele TREI locuri din top te vor susprinde (sursa foto: Pixabay)
STUDIU: Ce zodie au majoritatea criminalilor în serie. Primele TREI locuri din top te vor susprinde (sursa foto: Pixabay)

Astrology Zodiac Signs a cercetat semnele zodiacale a peste 500 de criminali în serie pentru a vedea care sunt zodiile în care s-au născut cei mai mulți criminali în serie. 

Deși sunt subiectul unor studii de zeci de ani, elementele constitutive ale unui criminal în serie rămân evazive chiar și pentru cei mai perspicace și mai educați psihiatri, academicieni și criminologi din lume - este vorba de abuzuri la care au fost supuși în copilărie, de boli mintale, de altceva sau de toate acestea?

Oamenii de știință au învățat câteva lucruri despre criminalii în serie, dar mai sunt încă multe de învățat. 

Astrology Zodiac Signs a examinat cele mai frecvente semne astrologice ale criminalilor în serie.

„Pentru a înțelege ce semne pot fi supra-reprezentate în rândul unora dintre cei mai cunoscuți criminali din istorie, am studiat aproape 500 de criminali în serie cunoscuți din întreaga lume”. 


Principalele constatări:

Patru semne - Rac, Pești, Săgetător și Scorpion - reprezintă aproape 40% dintre criminalii în serie. Gemenii și Taurii împreună reprezintă doar 11 la sută.

Ucigașii născuți în zodia Capricornului au făcut mai multe victime în total și în medie decât cei din orice altă zodie. Împreună, au ucis peste 800 de persoane, adică 19 în medie; cea mai mică medie a fost înregistrată de ucigașii din zodia Fecioară, cu câte șapte victime.

Semnele de apă (Rac, Pești și Scorpion) au reprezentat cel mai mare număr de ucigași și victime în analiză - 28% dintre ucigași și 27% dintre victime.

Care este zodia criminalilor în serie

„Dintre cei 485 de criminali în serie incluși în analiza noastră, câteva semne solare au dominat lista: Au fost 46 de Pești, Rac, Scorpion și Săgetător, acestea fiind cele mai frecvente patru semne solare în rândul criminalilor în serie. Cele mai puțin frecvente? Taurul și Gemenii, care au fost la egalitate cu 27 fiecare”, au explicat specialiștii de la Astrology Zodiac Signs. 

Împreună, cele patru semne din fruntea listei reprezintă 38% din toți criminalii în serie incluși în analiză, în timp ce ultimele două semne reprezintă doar 11%.

Mulți oameni care urmăresc astrologia probabil că nu vor fi surprinși să găsească Scorpionul în fruntea acestei liste, având în vedere că cele mai mari slăbiciuni ale semnului includ violența, manipularea și gelozia. În mod similar, Peștii pot fi predispuși să lase emoțiile să scape de sub control, în timp ce Racul se poate simți izolat, deoarece nu se poate integra în lumea din jurul său, iar Săgetătorul abordează viața fără niciun filtru în ceea ce privește cuvintele sau acțiunile sale. 

Câți oameni au ucis?

Citeşte articolul complet pe SPECTACOLA.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel