Studiu INEDIT: Clasamentul VACCINAŢILOR în funcţie de ZODIE. Cine este pe ULTIMUL loc

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Studiu INEDIT: Clasamentul VACCINAŢILOR în funcţie de ZODIE. Cine este pe ULTIMUL loc (sursa foto: Pixabay)
Studiu INEDIT: Clasamentul VACCINAŢILOR în funcţie de ZODIE. Cine este pe ULTIMUL loc (sursa foto: Pixabay)

Departamentul de Sănătate din Salt Lake County a realizat un clasament al vaccinaților, în funcție de semnul zodiacal. Cine e fruntaș la vaccin și cine este codaș. 

Pe 19 octombrie, Departamentul de Sănătate din Salt Lake County a publicat pe Twitter un clasament vaccinaților, în funcție de semnul zodiacal, de la cel mai vaccinat la cel mai puțin vaccinat, pe baza datelor sale. Dacă sunteți o persoană cu opinii puternice despre diversele teme, s-ar putea să fiți surprinși de rezultate. (Desigur, deși aceste date au fost compilate folosind datele de naștere, vorbim despre astrologie și nu despre știință, așa că încearcă să nu le iei prea în serios). Citește mai departe pentru a afla unde se încadrează zodia ta pe listă.

Citeşte şi: Din întrebările cititorilor: "Este o perioadă astrologică bună pentru vaccinare?" Motivele pentru care fiecare zodie trebuie să se vaccineze (PAMFLET)

1. Leu

Mândrii Lei sunt semnul zodiacal cel mai vaccinat, pe baza datelor Departamentului de Sănătate din Salt Lake County, cu 70 la sută. 

2. Vărsător

Vărsătorii sunt cunoscuți ca fiind independenți, ceea ce ar putea explica de ce sunt a doua cea mai vaccinată zodie, cu 67 la sută.

3. Berbec

Există o scădere destul de semnificativă până la următoarea zodie, Berbecul, din care 59% sunt complet vaccinați. "Noi suntem cei care depășesc așteptările", a declarat pentru The Salt Lake Tribune Jeff Eason, managerul biroului de sănătate a populației și informatică al Departamentului de Sănătate din Salt Lake County, zodia Berbec.

4. Săgetător

La egalitate cu Berbecul, cu 59%, se află Săgetătorul. Săgetătorii sunt persoane care își asumă riscuri și care joacă după propriile reguli, ceea ce ar putea explica de ce unii nu s-au vaccinat încă.

5. Rac

Să sperăm că Racul nu se simte prea sensibil pentru că se află mai în urmă, la 58 la sută. Acest semn poate fi autoprotector, iar vaccinarea este o modalitate excelentă de a se proteja.

6. Taur

Taurul este reprezentat de taur, așa că persoanele care se încadrează în acest semn pot fi puțin cam încăpățânați. Mai mult de jumătate dintre ei - 56% - sunt complet vaccinați, cel puțin în Salt Lake County.

7. Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru dualitatea lor. Acesta ar putea fi motivul pentru care aproximativ jumătate dintre ei au făcut vaccinul și jumătate nu. În prezent, ei se află imediat după Taur, cu 55% dintre ei fiind complet vaccinați.

Vezi statisticile COMPLETE pentru fiecare zodie, pe SPECTACOLA.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel