Suflete gemene sau suflete pereche? Care este diferenţa şi cum ştii că le-ai întâlnit

astrosens Team | Dată: 20 aug 2021, 13:31 | Categorie: Astrologie relationala
Suflete gemene sau suflete pereche? Care este diferenţa şi cum ştii că le-ai întâlnit (sursa foto: Pexels)
Suflete gemene sau suflete pereche? Care este diferenţa şi cum ştii că le-ai întâlnit (sursa foto: Pexels)

Suflete pereche, spirite înrudite, partener de viață, flacără geamănă, suflete gemene oricum vrei să-i spui ... Sigur ai mai auzit aceste sintagme de la cunoştinţe - sau poate chiar tu ai folosit astfel de expresii. Dar există doar un singur suflet adevărat pentru noi? Și despre ce este această flacără geamănă/ suflet geamăn despre care vorbește toată lumea? Ce înseamnă cu adevărat „Suflet pereche”?

Ce este un 'suflet pereche'?

Scopul unei relații cu sufletul pereche este de a facilita creșterea personală. Un suflet pereche îți schimbă viața, fie prin dragoste și bunătate, fie prin durere și traume. Un suflet pereche schimbă cine ești și te apropie de sinele tău autentic - indiferent dacă este conștient conștienți de asta sau nu.

Sufletele pereche sunt cele pe care le-am contractat pentru a avea relații în această încarnare fizică. Înainte de a intra în acest plan, am ales să învățăm lecții specifice de la anumite persoane. Poate că am împărtășit vieți trecute cu aceste suflete sau le-am întâlnit în lumea spiritelor, dar le întâlnim pentru prima dată în lumea fizică. De aceea există sentimentul că le-am cunoscut înainte.

Conexiunile sufletului pereche nu înseamnă întotdeauna dragoste

Contrar credinței populare, o relație de suflet pereche nu trebuie să fie romantică , deși poate fi. Un suflet pereche poate fi un membru al familiei, un prieten, un coleg sau, uneori, chiar un străin pe stradă care spune exact ceea ce trebuie și îți schimbă viața. Avem multe suflete pereche în această viață și, prin alegerile noastre personale, putem gravita către anumite suflete și să ne îndepărtăm de altele. Deși v-ați contractat pentru a forma relații cu anumite suflete, nu trebuie să le întâlniți pe toate - și un suflet pereche nu trebuie să fie în viața noastră pentru totdeauna.

Cel mai bun prieten al tău din școala medie cu care nu ai mai vorbit de 20 de ani a fost sufletul tău pereche. V-ați găsit reciproc pentru a vă ajuta reciproc să călcați în apele dificile și agitate ale adolescenței. Dar apoi v-aţi despărțit, aţi devenit oameni diferiți. Acum aveți un cerc diferit de prieteni, dintre care unii ar putea fi sufletul vostru pereche, și vă ajutaţi reciproc într-un mod diferit, pentru a învăța lecții diferite și pentru a vă muta unul pe celălalt la capitolul următor.

Prima ta iubire, despre care credeai că este cu siguranță „singura iubire”, a fost și sufletul tău pereche - chiar dacă te-a lăsat cu inima zdrobită. Ai învățat lecții incredibil de valoroase și cel mai probabil dureroase despre dragoste, romantism, altruism și iertare.

Semne că ai găsit un suflet pereche

Pur și simplu, sufletele pereche sunt în viața ta pentru a-ți da lecții importante. Poate că au fost abuzivi, așa că ai învățat cum să te ridici, cum să te aperi și ai înțeles ce nu vei suporta pe viitor. Poate că erau prea amabili și supuși, așa că ai aflat cum ai profitat de ei și i-ai folosit. Oricare ar fi lecția, ai fost sortit să o înveți, astfel încât să poți avea cunoștințele de care ai nevoie pentru următoarea ta relație romantică de suflet pereche.

O relație de suflet pereche nu trebuie să se încheie - puteți fi prieteni sau parteneri romantici pentru totdeauna, ci numai dacă continuați să creșteți împreună și să învățați lecții împreună. Dacă tu și partenerul tău romantic continuați relația pentru tot restul vieții, atunci luați o decizie energică și sufletească de a nu întâlni ceilalți parteneri romantici, deoarece doriți să vă concentrați asupra acestuia; trebuie să fie o decizie luată de ambele părți.

Cu toate acestea, să știți că, dacă relația se încheie, există absolut un alt suflet pereche cu care vă puteți lega. Nu sunteți menit să fiți pentru totdeauna cu un anumit partener romantic, aceasta este o alegere pe care o faceți.

Ce este o flacără geamănă / suflet geamăn?

Scopul unei relații cu o flacără geamănă este să vă aducă pe voi și pe un alt suflet în întregime. Sufletul tău, semnătura ta energică, este una în lumea spiritelor, dar uneori se va împărți în două și se va reîncarna în două corpuri fizice. Flacăra ta geamănă te poate întâlni în această viață sau flacăra ta geamănă poate decide să rămână în lumea spiritelor și să interacționeze energetic cu tine. În timp ce avem mulți suflete pereche, avem o singură flacără geamănă. Acest lucru nu înseamnă că ești incomplet fără flacăra ta geamănă sau că, dacă nu-ți întâlnești flacăra geamănă în această viață, este totul pierdut. O relație cu sufletul geamăn este doar una dintre multele căi care vă vor aduce în unitatea spirituală.

„A fost pentru că erau două părți ale unui întreg. El nu îi aparținea. Și nu îi aparținea. Nu a fost niciodată vorba despre apartenența la cineva. A fost vorba despre apartenența împreună.” ~ Renee Ahdieh,  Trandafirul și pumnalul, citat de horoscope.com.

Semne că ți-ai găsit Flacăra Geamănă / sufletul geamăn

Vei avea o conexiune psihică cu flacăra ta geamănă. Veți fi extrem de sensibili la energiile voastre și este posibil să știți frecvent ce gândește sau simte celălalt fără să spună un cuvânt. Este posibil să fi visat chiar și la flacăra ta geamănă înainte de întâlnire.

O relație cu flăcări gemene - de obicei romantică - poartă aceeași energie ca Turnul din Tarot. Această întâlnire incredibil de puternică poate fi dulce, magică și onirică la început, dar va evolua într-un curs fulgerător de iluminare spirituală. Această persoană, această relație, îți va reflecta aspecte despre tine pe care trebuie să le vindeci. Temerile, nesiguranțele, judecățile tale, problemele tale cu adevărata intimitate, orice lucru care te împiedică să fii adevăratul tău sine divin, vor fi plasate în față și în centru pentru a te confrunta. De asemenea, îi vei oglindi partenerului tău părțile din ei înșiși pe care trebuie să le vindece.

Acest lucru poate fi foarte încărcat și extrem de incomod. O singură flacără geamănă poate fugi, ca răspuns la faptul că nu doresc să se ocupe de problemele lor; s-ar putea să le fie mai ușor să se despartă decât să facă treaba. O relație cu flacără geamănă este volatilă și distructivă numai dacă unul sau ambii parteneri refuză să crească și să abordeze modurile în care nu trăiesc în mod autentic.

O relație cu flacără geamănă poate fi profund satisfăcătoare, atâta timp cât amândoi dețineți intenția unei adevărate creșteri. Poți ajunge la o relație echilibrată, romantică și veselă cu flacăra ta geamănă numai după ce ați înțeles fiecare ce trebuie să faceți pentru a deveni mai întregi individual. Dacă sunteți suficient de curajoși pentru a face față adâncurilor și a face față furtunii, veți găsi pace și împlinire în relația voastră de flacără geamănă. Din nou, ei vor acționa ca oglinda ta, iar tu a lor. Lecțiile tale vor fi despre tine și numai despre tine, lecțiile lor despre ei înşişiîi privesc.

Când mă voi întâlni cu sufletul meu pereche sau cu cu sufletul geamăn?

Nu trebuie să „încercați” să vă întâlniți sufletul pereche sau flacăra geamănă. Pe măsură ce vă concentrați asupra evoluției dvs. fizice, emoționale, intelectuale și spirituale, sufletul tău - și al lor - vor decide dacă unirea voastră va servi binelui pentru toți cei implicați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play