Super vești pentru Zodiile de AER! Ce le aduce Sezonul Gemenilor

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com, Liliana Korulczyk
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com, Liliana Korulczyk

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în exclusivitate vești despre ce anume se luminează în viața noastră odată cu intrarea Soarelui în semnul Gemenilor de pe 21 mai. Acest „sezon al Gemenilor” va ține până pe 21 iunie și va fi unul efervescent care ne mai scoate la aer, și pentru că tot a venit vorba de aer, iată care sunt veștile pentru semnele de aer! Citiți mai multe detalii mai jos.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Ce aduce Sezonul Gemenilor între 21 mai – 21 iunie pentru zodiile de aer?

Zodiile de aer vor fi cele mai avantajate de Sezonul Gemenilor, ne trasmite astrologul Daniela Simulescu. Vor beneficia de energie, încredere și prospețime. Bineînțeles, astrele vor să vadă din partea acestora și dorința de a schimba ceva. Astfel, vor reuși să se descurce în toate activitățile ce țin de procese cognitve. De asemenea le recomand Gemenilor, Balanțelor și Vărsătorilor să nu stea prea mult pe acasă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele intră chiar în semnul vostru și vă luminează cu vitalitate, poftă de viață și ieșiri. O să vă gândiți deja la vacanță, la locuri frumoase pe care să le vizitați și la cât de bine vă veți relaxa acolo. În același timp, o avalanșă de evenimente plăcute pe care le așteptați de mult timp, apar acum: nunți, botezuri, concerte.  O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Este o perioadă bună în care să vă luați examenele, poate aveți restanțe de dat, o să treceți cu bine peste ele. S-ar putea să vi se activeze o nevoie de spiritualitate. Vă doriți să vă reluați principiile și valorile. Să vedeți în cine credeți și mai ales, de ce credeți. O să vă gândiți cum să faceți să vă fie mai bine în viitor, ce anume vă avantajează cel mai mult. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Bucuria și jocul sunt cuvinte-cheie pentru voi în sezonul Gemenilor și desigur, nu e nevoie să fii copil ca să te joci, ca să creezi, ca să dansezi. Soarele intră în casa a 5-a și vă aduce această voie bună pe care poate că o așteptați de mult timp. Puteți să vă înscrieți la un curs pe care vi-l doreați de mult timp, puteți să mergeți în parc, să faceți sport, să profitați de vremea bună. O să vă relaxați.

Citiți și despre Saturn în semnul Vărsătorului! Lumea nu va mai fi cea pe care o știam noi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel