Superstiții despre Luna Plină. Ce să eviți în această fază a Lunii

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pe 8 decembrie, avem Lună Plină în Gemeni, un eveniment astrologic care ne poate afecta destul de tare. De aceea, îți prezentăm ce ar fi bine să eviți în această perioadă, ca să-ți meargă mai bine.

Luna Plină descrie fenomenul în care Luna se află într-un raport de 180 de grade cu Soarele. Această fază poartă și numele de "partea luminată a Lunii" iar pe 8 decembrie, o să afecteze toate zodiile. Chiar dacă Luna Plină vine cu schimbări sau cu anumite modificări în comportament, reprezintă și un moment de eliberare. Toată energia pe care o emani este mai puternică în acest interval decât de obicei. Iată ce trebuie să eviți!

1. Nu te certa!

Va fi greu să te abții de la comentarii pe 8 decembrie, mai ales că simți că toată lumea este împotriva ta. Relațiile dintre tine și cei din jur pot să devină mai intense în timpul Lunii Pline din semnul Gemenilor, așa că trebuie să eviți, pe cât posibil, cearta. Chiar dacă ești emoțional și simți nevoia să spui lucrurile pe care le ai pe suflet către familie sau partener, folosește un ton calm. În caz contrar, ii poți îndepărta pe cei din jur și nu-ți dorești asta.

2. Nu lua decizii radicale

Nu ai reușit să respecți pasul 1 și acum vrei să te desparți de partner? Ar fi bine să amâni această decizie, pentru că a doua zi s-ar putea să regreți. Nu este nici un moment bun să intri într-o relație pe 8 decembrie, oricât de mult ți-ar plăcea de cineva. Așteaptă măcar câteva zile și abia atunci ia o decizie.

Nu trebuie să acționezi la nervi și nici să vorbeșți înainte să gândești. S-ar putea să iei discuțiile mai personal decât este cazul și apoi să-ți plângi de milă.

3. Nu te arunca cu capul înainte

Luna Plină din semnul Gemenilor vorbește despre schimbări. Totuși, Luna Nouă încurajează noile începuturi. Pe scurt, dacă vrei ca de mâine să te apuci de un sport extrem, încearcă să nu te bazezi doar pe emoții. În această perioadă, este recomandat să te perfecționezi pe ceea ce ai început deja. Sau, dacă ceva nu merge, să faci ajustările de rigoare. Nu te arunca cu capul înainte, pur și simplu nu este momentul potrivit.

4. Stăpânește-ți gândurile negative

Este adevărat că va fi greu să ții în frâu toate gândurile rele în preajma Lunii Pline de pe 8 decembrie. Ba chiar se vor amplifica toate aceste idei rele, care îți aduc disconfort. Ține minte, totuși, că Universul este o vibrație. Așa că ce-i oferi, asta îți va da înapoi. Chiar dacă ai o stare de nervi în aceste zile, nu te răzbuna pe toți cei din jur. Cel mai bine ar fi să admiți că treci printr-o zi grea și să revii, atunci când te simți mai bine. Sau spune ce ai de zis cu un pic mai multă diplomație. Nu strică niciodată!

Vezi și: Ritualuri de Lună Plină, în funcție de zodie. Idei utile pentru fiecare semn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel