Tara Nikita, astrolog internațional, ne vorbește despre retrogradarea planetelor în astrograma natală: Mercur, Venus, Marte, Jupiter

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: Canal YouTube @TaraNikita
Sursă foto: Canal YouTube @TaraNikita

Ce înseamnă să ai Mercur, Venus, Marte sau Jupiter retrograd în astrograma natală? Iată părerea unui astrolog internațional!

Tara Nikita, astrolog internațional, ne-a oferit părerea ei despre planetele retrograde din astrograma natală!

Iată ce ne spune!

Mercur retrograd. Mercur ne influențează gândirea, percepția și funcția de comunicare. Când Mercur este retrograd în harta natală, persoana ar putea să-și reevalueze modul în care percepe viața. Cel cu Mercur retrograd în astrogramă, s-ar putea afla  într-un proces de aprofundare și asimilare a anumitor tipuri de date, cunoștințe sau percepții. Astfel, oamenii cu Mercur retrograd își iau ghidarea din lumea lor interioară. Din această cauză, ei ar putea să aibă propriile lor modalități foarte specifice de a percepe sau comunica. Ei ar putea fi observatori atenți și percepțiile lor sunt mai mult orientate spre interior.

Venus retrograd. Venus are legătură cu abordarea noastră în stabilirea relațiilor și conectarea cu ceilalți, cu ideile noastre despre valoarea personală. Venus se leagă de activitățile legate de felul în care atragem resurse către noi și ce ne aduce plăcere. Atunci când Venus este retrogradă în harta natală, persoana ar putea să-și reevalueze abordarea față de aceste aspecte, aprofundând înțelegerea și asimilând lecții legate de relații, valoare personală și resurse materiale. Deoarece oamenii cu Venus retrogradă își iau ghidarea din lumea ei interioară, s-ar putea să avem de-a face cu o abordare foarte specifică, condusă intern în domeniul relațiilor lor sau a valorilor. Deci, am putea observa că abordarea persoanei cu Venus retrogradă față de valoare și frumusețe vine puternic din propriul lor spațiu interior, această orientare interioară care nu este atât de concentrată pe lumea exterioară sau externă. Acest lucru ar putea însemna că persoana operează diferit față de alții în abordarea lor a resurselor, a gusturilor, preferințelor, valorilor și relațiilor lor.

Saturn retrograd în astrograma natală: Realizări semnificative și progres în diferite domenii

Marte retrograd. Marte are legătură cu  inițiativa și determinarea. Marte vorbește despre modul nostru de a ne aplica energia în direcția realizării obiectivelor și agendei noastre individuale. Deci, atunci când Marte este retrograd în harta natală, individul ar putea să-și reevalueze abordarea față de auto-afirmare și metodele lor de a obține ceea ce își doresc. Ei își reevaluează modul în care și-au aplicat energia în realizarea dorințelor lor. Persoanele cu Marte retrograd ar putea să aprofundeze și să asimileze lecții legate de modul în care și-au folosit afirmația, curajul, inițiativa și, de asemenea, motivația lor pentru acțiune. Motivația lor pentru acțiune ar putea să fie în afara acordului cu ceilalți oameni din lumea din jurul lor. Așadar, ei ar putea să aibă un puternic simț interior de dorință.

Jupiter retrograd. Jupiter vorbește despre interpretarea noastră a lumii. Atunci când interpretăm lumea într-un anumit fel, avem un set de credințe sau opinii. Jupiter are legătură cu modul în care ne conectăm la un ordin superior, un ordin spiritual superior, și cu activitățile care rezultă în creșterea personală și oportunități. Atunci când Jupiter este retrograd în harta natală, individul ar putea să-și reevalueze modul în care a interpretat lumea, cadrul de referință, credințele, interpretarea realității. Ne-am putea da seama că interpretarea lor a lumii este mai mult direcționată spre interior, credințele și abordarea lor față de spiritualitate vin mai mult din interiorul lor și ar putea tinde să fie mai puțin în acord cu credințele și interpretările pe care alți oameni le-ar putea avea.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel