Tarot. Ce înseamnă cartea 2 DE CUPE într-o etalare despre relații?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Vrei să înveți sau ești pasionat de tarot? Astrosens.ro îți aduce cei mai buni specialiști care să te introducă în lumea magică a acestui domeniu. 

Tarotologul Amos ne-a spus care consideră el că este cea mai importantă carte într-o etalare despre zona amoroasă. Mulți cred că este vorba despre Cartea Îndrăgostiții, dar nu este chiar așa. Invitat într-o emisiune, acesta ne-a detaliat mai multe aspecte despre cartea 2 DE CUPE. 

Reprezentarea grafică a cărții

"Cartea 2 de cupe reprezintă iubirea Agape. După cum vezi în reprezentarea grafică a acestei cărți, avem caduceul, simbol împrumutat din zona sănătății. Vorbim despre viață și sănătate. Avem de-a face cu o relație bazată pe experiență. Eu vin cu o experiența mea, tu vii cu experiența ta și împreună ne unim. Este o relație dusă de orice limită materială, una pur sufletească. Această carte arată căsătoria, simplitatea, că noi nu ne bazăm pe ceva material. Materialul sau viața sexuală este doar o extensie a iubirii noastre. Adică o relație pur spirituală. "

Tarot. Ce înseamnă cartea Îndrăgostiții într-o etalare despre relații?

Ce transmite această carte?

"Cele două personaje își împart două cupe. Ce înseamnă asta? Eu îți ofer inima mea, sentimentele, chiar și suferințele mele, de ce nu? Iar tu mi le dai pe-ale tale. Și împreună creăm acest întreg. Dacă te uiți în poză, vei vedea că amândoi au două cununi pe cap. Înseamnă că au reușit să treacă dincolo de tot ce înseamnă material. Ei sunt niște învingători. S-au găsit unul pe celălalt. Este o carte care arată și îndrăgostirea. Vorbim de suflete pereche, din toate punctele de vedere. Clar, relația este construită pe ceva solid, nu pe ceva efemer. "

Tarot. Ce înseamnă cartea Diavolul într-o etalare despre relații?

Te invit să privești întreaga emisiune cu Amos: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel