TAROT: Etalare 16-22 mai 2022. „Energia de care aveam nevoie”. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Iată care sunt previziunile cărților de tarot cu privire la săptămâna 16-22 mai. Ne vom simți influențați de Luna Plină în Scorpion de la începutul săptămânii, dar și de puterea eclipsei care tocmai a avut loc. 

Eclipsa aceasta ne face să fim puțin diferit de cum suntem. S-ar putea să ne găsim într-o formă diferită, să accesăm o energie diferită, să ne întrebăm, dar să ne și minunăm de tot ceea ce putem primi, să îmbrățișăm schimbarea. Avem o săptămână a conștientizării și avem nevoie de o curățare a confuziei emoționale pentru a putea să mergem mai departe, ne spune Sasha Bonasin aici. Această Lună Plină în Scorpion/ Eclipsă Totală de Lună aduce pentru noi în săptămâna 16-22 mai 2022 o energie de care chiar aveam nevoie. 

Previziuni TAROT pentru fiecare Zodie/ Ascendent în săptămâna 16-22 mai:

Berbec/ Ascendent în Berbec

O perspectivă nouă, proaspătă vine pentru tine și vei fi capabil să te conectezi cu sinele tău superior. Începi deja procesul de schimbare. Această perspectivă te va duce în direcția schimbării de care aveai nevoie. Spre finalul săptămânii s-ar putea să îți vină niște idei geniale, complet diferite care te vor face să te simți alt om. Îți va prii, cu siguranță. 

Taur/ Ascendent în Taur

Ai grijă, ferește-te de tentații. Ceva o să te atragă destul de mult și ar fi mai bine să ignori, să lași să treacă. În interiorul tău îți dai seama că anumite lucruri nu îți fac bine, nu te mai învârti într-un cerc vicios, lasă lucrurile la care știi deja rezultatul să treacă. Nu ai cum să obții rezultate diferite făcând același lucru. Schimbă ceva!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți puțin distras, să nu reușești să te concentrezi prea bine la ce ai de făcut, dar asta nu este ceva neapărat rău. E posibil să îți aducă puțină întârziere în aplicarea planurilor tale. Va trebui doar să ai răbdare, meditatează și totul o să fie bine.

Rac/ Ascendent în Rac

S-ar putea să fie nevoie să te ierți pentru ceva ce ai făcut în trecut. E posibil să îți iasă toate emoțiile la suprafață, s-ar putea să îți dai seama din nou cât de imporantă este familia pentru tine, oameni care au o amprentă sacră în viața ta. Te vei simți generos și vei dori să te întâlnești cu ei și să petreceți timp împreună. De asemenea, unul dintre aceștia s-ar putea să te ajute. 

Leu/ Ascendent în Leu

Această Lună Plină puternică din semnul Scorpionului o să te pună pe gânduri. Trebuie să mergi acolo, în umbră, și să accepți tot ce s-a întâmplat și apoi să continui cu planurile tale, cu ceea ce te face fericit. Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă pentru binele tău. Te vei găsi pe acest drum spiritual care te va conduce chiar pe calea împlinirii visurilor tale.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

O săptămână puțin bizară, va trebui să te decizi ce anume schimbi înainte de a merge mai departe. Trebuie să vezi care sunt prioritățile tale, ce anume vrei cu adevărat să faci mai departe. Vei primi ajutor și de la cineva, oamenii vor dori să te ajute. Vei reuși să scapi de o situație care te-a deranjat mult timp. Încearcă să nu reacționezi exagerat la nimic săptămâna asta. Ia-o ușor și ține de planurile tale.

Balanță/ Ascendent în Balanță

La începutul săptămânii s-ar putea să te simți puțin cam indecis, s-ar putea să vrei mai mult timp să te gândești. Te vei găsi în mijlocul procesului schimbării, chiar fără să îți dai seama. Săptămâna aceasta te vei afla în interiorul frământărilor cu privire la stabilitatea ta financiară, dar și la resursele tale. Vibrația ta va fi puțin zguduită și va trebui să mergi mai departe și să nu te mai stresezi atât de mult, să te duci direct la următorul pas - pe care îl vei ști deja la finalul săptămânii.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Săptămâna aceasta te va afecta destul de mult, având în vedere că Luna Plină se petrece chiar în semnul tău. Vei simți o influență mare în zona spirituală, o să intri adânc în propriile tale traume, o să te scufunzi în tine însuți, te vei putea conecta cu tine și odată ce vei ieși de acolo, va fi ca o trezire, va fi unic și va reuși să te repună pe drumul evoluției tale. Vei avea revelații și vei primi sprijin, dar pentru asta va fi nevoie chiar să intri acolo, dedesubt. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru tine săptămâna aceasta începe în energia eclipsei care vine cu revelații, o să îți aduci aminte cât de important ești, cât de multe lucruri frumoase te așteaptă, chiar dacă lucrurile par acum extrem de nesigure, vei fi conștient de ceea ce ai nevoie pentru a fi mai sigur pe viața ta. Spre finalul săptămânii o să iei niște decizii pe plan financiar.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii puțin zguduit de anumite revelații care te vor face să te întorci către tine însuți, să vrei să o iei pe calea propriei persoane, să vezi exact unde te afli, cât de mult ai progresat până acum, ce rezultate ai și unde anume vrei să mergi mai departe ca să îți fie bine. Vei afla niște vești, dacă sună prea bine ca să fie adevărat, înseamnă că nu e adevărat. Rămâi precaut, mai ales la începutul săptămânii.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Această săptămână te va face și pe tine să sapi adânc în tine însuți, în emoțiile tale, să faci curățenie în principiile tale, să arunci ceea ce nu îți mai folosește pentru viitorul pe care ți-l dorești. Va trebui să încetinești puțin ritmul și să te dezlipești de vechiul tău eu, să nu îți mai faci rău singur. Vei avea puterea să te vindeci singur.

Pești/ Ascendent în Pești

E posibil să te afli într-o situație în care să nu știi încotro să o iei la începutul săptămânii, dar asta te va face să poți explora ceva din viața ta, să ai tot felul de idei care să te facă să pui niște planuri pe hârtie. Să vezi exact în ce direcție ai dori să te îndrepți. Pentru prima oară după mult timp o să știi exact unde vrei să mergi și asta o să te facă să ai multă energie, o să vrei deja să pui în aplicare toate lucrurile de care ți-ai dat seama. 

Sursă: canalul de YouTube Sasha Bonasin

Ai citit și despre interpretarea efectelor Lunii Pline din Scorpion dintr-o altă perspectivă? Ce anume ar trebui să faci? Cum poți aborda influența acestui eveniment astrologic?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel