TAROT. Previziuni pentru FEBRUARIE. Cum se va manifesta energia lunii

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Pexels
Pexels

Previziunile Tarot pentru luna februarie, realizate de Lady Casha, tarotolog, numerolog, artist şi scriitor:

Mesajele şi citirile sunt răspunsuri la întrebările ce vor veni în următoareea periaodă

Ţine minte că este o citire generală şi va trebui să foloseşti propriul discernământ sau ceea ce ţi se aplică ţie în mod specific. Poţi face asta cerând sufletului tău sau Sinele superior să îţi transmită ce doreşti să ştii înainte de citire, apoi să ai încredere că informaţia care este menită pentru tine va ieşi în evidenţă.

Poţi să ceri apoi o confirmare, în special dacă te simţi chemat/ă să acţionezi, înainte de a trece la fapte. 

Ţine minte că nu sunt coincidenţe în viaţă. Nu ai venit aici din întâmplare. Sper că vei primi din această citire ceva ce vei folosi în următoarea perioadă.

Februarie. Predicţii, energii

În Februarie, intuiţia va fi puternică la mulţi dintre noi. Cu o concentrare pe interior, luna are potenţialul de a fi una liniştită, chiar dacă trebuie să participăm într-un mod să fie aşa, întrucât este o lună a activităţilor externe şi a implicării în mediul din jur, spre deosebire de luna anterioară.

Intuiţia şi abilităţile mistice sunt intensificate pentru cei care au înclinaţie spre această zonă şi este o perioadă bună pentru cei din domeniul artistic, creativ. Aceştia pot intra în contact direct cu propria imaginaţie bogată.

Toată lumea va fi mai sensibilă şi mai aliniată în anumite moduri şi răspunsurile pot veni pentru mulţi dintre noi fără să fie nevoie să căutăm prea departe.

Există un om care ne poate sprijini. O persoană inteligentă, influentă care ne poate ajuta în drumul nostru către realizarea obiectivelor noastre. Dar dacă nu va exista acea persoană, va fi o energie care ne va sprijini sau putem fi chiar noi înşine persoana de sprijin pentru alţii, în special cei apropiaţi nouă.

Energia lunii ne îndeamnă să încercăm din nou dacă ceva nu ne iese din prima, iar atunci când încercăm, succesul este cu un pas mai aproape.

Există un focus asupra relaţiilor de dragoste. Dacă eşti singur, există o energie care te va susţine în cunoaşterea unui potenţial partener în cadrul unor grupuri sau în anumite locuri conectate cu elementul apă.

Persoanele care sunt deja implicate într-o relaţie au sprijin pentru a ajunge la un nou nivel de înţelegere în cuplu şi poate avea loc o reînnoire a jurămintelor între parteneri.

În ceea ce priveşte cariera şi finanţele, energia lunii încurajează independenţa financiară, pornirea unei afaceri sau să faci ceva ce chiar îţi place.

Este, de asemenea, o atenţionare să nu pierzi viziunea a ceea ce îţi doreşti, chiar dacă nu ai ajuns în acel punct încă şi să faci câţiva paşi în acea direcţie.

Cei care au deja o afacere care a mers mai greu în ultima vreme, se pot aştepta la ca lucrurile să se mişte din loc.

Banii sunt energie şi dacă există dificultăţi, încearcă să înţelegi cum trebuie să lucrezi cu ei în aşa fel încât să ajungi la o sumă îndestulătoare.

Vezi aici previziunile tarot 2022:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel