Taur, Fecioară, Capricorn, previziuni pentru semnele de PĂMÂNT în sezonul LEULUI

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Începe mult-așteptatul sezon al Leului. De ce atât de așteptat? Pentru că Leul este un semn al bucuriei de viață, aduce energia exprimării de sine, a autenticității, a bucuriei sincere, a sufletului de copil care vrea toată atenția. Să vedem ce sector va fi luminat de către Soare în perioada 22 iulie-23 august. Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn.

Sezonul Leului se petrece în perioada 22 iulie și 23 august și ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Leului, guvernați de Soare. Soarele este cel care ne dă nucleul personalității, este cel care ne oferă structura, coloana pe care vom construi. Pe de altă parte, Soarele este cel căruia îi datorăm viața, este  un simbol pentru energie și sănătate. Intrarea Soarelui într-un semn face ca energia acelui semn să fie emanată și resimțită de toate zodiile, luminând în special câte un sector din viața noastră. 

Previziuni pentru zodiile de Pământ:

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele trece prin casa a 4-a, casa familiei, dar și casa locuinței și a refugiului interior. Trebuie să vedeți ce este ruginit prin casă, să faceți ordine, să vedeți ce anume vă mai trebuie și ce păstrați doar de dragul de a păstra.

Soarelui îi place ce e nou, luxos, strălucitor, calitativ. Faceți o curățenie generală și astfel o să vă schimbați și starea și veți înțelege cât de multă nevoie aveați să vă simțiți bine unde stați.

Relația cu familia este foarte importantă pentru voi. Gândiți-vă dacă are rost să păstrați chestiunile de orgoliu, nu mai țineți ranchiună, treceți mai departe și bucurați-vă de fiecare moment fără să mai puneți micile supărări la suflet, nu are rost.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru voi începe o perioadă de liniște, de odihnă. Soarele va intra în semnul vostru pe 23 august și vă priește, însă până atunci, camera luminată la voi este un fel de cameră ascunsă, având Soarele în casa a 12-a.

Vă veți spune că poate ați ieșit luna trecută prea mult, ați cheltuit prea mult, poate somnul vostru nu a fost calitativ, poate v-ați plâns prea mult. Este un moment de conștientizare a faptului că trecutul nu aduce nimic.

Trebuie să meditați puțin, să aveți grijă de propria persoană, de sănătate și de încărcarea bateriilor pentru când va intra Soarele în semnul vostru. E posibil ca cei dragi să aibă niște probleme de sănătate.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Finanțe, afaceri, frică de moarte, acestea sunt aduse în prim-plan de intrarea Soarelui în casa a 8-a. E posibil să auziți știri mai neplăcute, însă cel mai bine este să tratați situațiile cu calm. Pe de altă parte, tot ce se poate întâmpla în următoarea perioadă vă poate face să priviți viața din punct de vedere mult mai profund decât o făceați înainte. 

Tot ce ține de intimitate, de relațiile din dormitor, ce ține de fertilitate, dar și de nevoile voastre din zona asta ar trebui cercetat, privit mai cu atenție. Faceți-vă timp să vă uitați acolo. 

Un alt sfat al astrologului pentru voi ar fi să vă faceți rezerve pentru sezonul de toamnă-iarnă. Se vor dovedi extrem de prețioase mai târziu.

Detalii generale despre sezonul LEULUI:

Pe 22 iulie începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu, de bucuriile noastre. Momentul în care Soarele intră în Leu și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră înseamnă că, pe de o parte îi sărbătorim pe Lei, pe de altă parte, ne bucurăm de influența acestui semn zodiacal.

De data aceasta Soarele are „dublu efect” spune astrologul Daniela Simulescu. Mai întâi ne atrage atenția, ne face să consumăm mai multă energie, iar apoi ne și orbește puțin în acea direcție. Soarele își dorește să ardem.

Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. 

Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Pentru majoritatea e un semn de bucurie, energia Leului dansează, cântă, e artistică, e dramatică, atrage atenția și se bucură cu suflet de copil. Așa că sfatul astrologului pentru toate zodiile este să se bucure de distracție cât de mult pot deoarece apoi va începe sezonul Fecioarei, adică ne întoarcem la muncă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel