TAUR, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru nativii Taur/ Ascendent în Taur

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru Tauri sau pentru cei care au Ascendent în Taur, respectiv marcaj de Taur în astrogramă. Acești nativi trebuie să fie în continuare atenți la sănătatea lor, dar și la furia care „arde” în ei. Astrologul le recomandă să facă ceva curățenie și la propriu și la figurat. Totodată, e o lună bună pentru sport, mișcare. 

Horoscop luna iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

PREVIZIUNI PENTRU TAUR/ ASCENDENT ÎN TAUR ÎN IULIE 2022!

Marte intră în semnul vostru, Venus intră în Rac și vă priește, dar asta abia după 17 iulie. Faptul că Marte se apropie de Uranus, de Nodul Nord și face și aspecte cu Nodul Sud, nu este chiar plăcut. S-ar putea să fie nevoie să descoperiți că ceva este vechi, că ceva a „mucegăit” pe undeva, și la propriu și la figurat.

Marte vă împinge să faceți un pas înainte, iar pentru că voi nu sunteți foarte activi, de data asta s-ar putea să ajungeți într-un punct-limită, care să vă oblige să schimbați ceva. Mai bine schimbați voi înainte să fiți puși în situații delicate. Marte vă invită și să găsiți o metodă prin care să vă consumați furia. Faceți multă mișcare, alergați, mergeți pe jos, consumați această furie pentru a nu v-o vărsa pe ceilalți, pentru a nu vă certa cu partenerii sau cu părinții. Canalizați furia aceasta într-un mod sănătos.

Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă extrem de serios să aveți grijă la sănătate deoarece Jupiter retrogradează în casa a 12-a. Mai întâi interesați-vă de medicina clasică, abia apoi de alte tratamente inovatoare.

Intrarea Soarelui și a lui Mercur în Leu pe finalul lunii vă aduc în atenție anumite chestiuni familiale de care va trebui să vă ocupați. În prima parte a lunii, ocupați-vă de tot ce ține de serviciu, în a doua parte a lunii, stați mai mult acasă și rezolvați problemele din familie. Va fi greu să împăcați și capra și varza dacă nu faceți astfel. Grijă mare cu cheltuielile, nu exagerați!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel