Taurii au tendința să facă reproșuri. Racii trebuie să-i împace pe cei din jur, iar Fecioarele duc lipsă de armonie în relații

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vezi ce au astrele în plan pentru aceste TREI semne!

Suntem în sezonul Berbecului, ceea ce înseamnă că putem savura prospețimea, creșterea energiei și primim o doză suplimentară de curaj.

În același timp, ne apropiem de retrogradarea lui Mercur, iar efectele încep să se simtă deja. Pot apărea întârzieri, amânări sau situații neprevăzute într-o măsură mai mare. Este important să fim atenți la cuvintele pe care le folosim!

Mâine, se formează un sextil între Venus din Pești și Uranus din Taur. Această aliniere aduce o armonie între romantism și dorința de schimbare. Este un moment propice pentru a aduce noutate în relația ta.

Influența lui Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie: Graba și impulsivitatea nu au limite

Ce îi așteaptă pe nativi?

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Luna Nouă s-a petrecut în Casa a șasea, iar efectele sale pot continua. S-ar putea ca unele discuții cu colegii să fie mai exagerate ca de obicei. O să ai tendința să aduci reproșuri, să faci acuzații, dar toate acestea fără a avea argumente. Sfatul astrologului este ca mai întâi să pui pe hârtie totul și să îi întrebi și pe cei din jurul tău. Orice exces de zel nu este bun în această săptămână. 

Este un moment potrivit să ai mai multă grijă și de sănătate.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină din Casa a patra a putut aduce unele situații legate de familie. Acestea pot fi supărătoare. Mai ales că apar și multe amânări. Cu Mercur în Casa a zecea, care se pregătește de retrogradare, cariera și proiectele te solicită mai mult în ultima vreme. Familia te poate trage de mânecă, astfel încât să fii mai prezent. Ești nevoit să împaci aceste două sectoare.

Toți trag de tine și nu știi în câte bucăți să te mai rupi ca să îi mulțumești.

Surprize în parteneriate pentru Berbec. Gemenii sunt copleșiți pe plan profesional, iar Leii trebuie să interacționeze mai mult

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La tine, Marte este în Casa a șaptea, a relațiilor. Aduce furie, dinamism, provocări. Cu alte cuvinte, relațiile în care te afli nu vor fi lapte și miere. Dacă ești un nativ singur, ai tendința de a grăbi un partener, doar de dragul de a fi într-o relație. Nu este încurajată această abordare. Nu uita că răbdarea pe planul personal este cea mai importantă dintre toate. 

De asemenea, te poți trezi și cu niște cheltuieli, pe nepusă masă. Sau vrei să faci niște achiziții care îi vor șoca pe ceilalți. Te vei simți dator să dai niște explicații, dar nu trebuie. Mai degrabă, ar fi bine să te gândești cât de importante sunt aceste achiziții pentru tine.

Finalul săptămânii va fi riscant pe planul negocierilor. Ești în stare să grăbești niște decizii sau unele evenimente care nu îți vor fi apoi pe plac.

În timp ce unele aritmii pot duce la manifestarea unor simptome precum palpitații, amețeli sau dureri toracice, altele însă pot fi asimptomatice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel