Te interesează cum este, de fapt, un bărbat? Află unde îl are pe Marte în astrograma natală. Din seria Daniela Simulescu ne răspunde

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Marte intră în semnul Berbecului la finalul acestei luni și aduce multă furie pe care ar trebui să ne-o folosim într-un mod constructiv. Care este puterea lui Marte în astrograma noastră? Ei bine, acesta deține valoroasa cheie spre a cunoaște un bărbat. Avem pentru voi încă un articol din seria „Daniela Simulescu ne răspunde”.

Lui Marte (zeul războiului în mitologie, Micul Malefic în astrologie) îi place tot ce ține de luptă, arme, tancuri și acționează, deși s-ar putea să ni se pară surprinzător, din frică. El aduce multă furie în viața noastră, însă această furie poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva. Furia trebuie vărsată, dacă ne-o vom reprima, nu vom face decât să acumulăm agresivitate. 

În ceea ce privește astrograma unui bărbat, poziția lui Marte este aceea care chiar contează dacă vrei să știi cu adevărat cu cine ai de-a face. Iată ce ne spune astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

„Când o femeie este interesată de un bărbat și vrea să știe mai multe despre el din punct de vedere astrologic, va căuta pe internet caracteristicile bărbaților din acea zodie. Și va citi o descriere foarte generalistă care nu are neapărat de-a face cu masculinitatea respectivului. Dacă vrei să știi cum este el ca bărbat, trebuie să știi unde este plasată planeta Marte în astrograma lui natală. În mitologia antică, Marte era Ares, zeul războiului, iar în astrologie, această planeta reprezintă acțiunea, agresivitatea, energia, furia, ambiția, pasiunea, energia și sexualitatea. Atribute în primul rând masculine. Deci poți cunoaște un bărbat Rac despre care vei citi că este pâinea lui Dumnezeu, super familist, sensibil. Dar dacă acesta are un Marte în Berbec? Nu va fi deloc așa cum ai citit tu despre zodia Rac. Ci chiar mai agresiv decâ te-ai fi așteptat! Poziția Soarelui indică personalitatea cu siguranță, dar Marte îți arată modul cum va acționa, cum te va proteja, cum va lupta și cum se va comporta în dormitor. Deci, doamnelor și domnișoarelor, în locul vostru nu aș mai căuta niciodată pe internet “cum este bărbatul din zodia X sau Y.”

Ai citit și despre ce anume spune poziția lui Marte din harta ta natală despre viața ta sexuală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel