Te pricepi la toate? Probabil ești una dintre aceste zodii!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Fiecare are propriile talente. Ar putea fi un meșteșug sau o abilitate tehnică de invidiat. Unele talente sunt dobândite în mod natural, dar cele mai multe sunt "lucrate" de-a lungul anilor. Dar care sunt zodiile "bune la toate"?

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne.

Dacă semnul tău solar nu este aici, asta nu înseamnă că nu ești talentat sau capabil să înveți multe lucruri noi. Toată lumea poate reuși în aproape orice dorește să-și pună în minte și fiecare semn are calități excelente care ajută atunci când vine vorba de adoptarea unei noi abilități.

Fiecare poate alege o anumită abilitate pe care să o cultive până la nivel profesionist. Dar, sunt anumiți oameni mai buni decât alții când vine vorba de talente? Unii astrologi spun că da!

De exemplu, Astrologul și autoarea cărții "Sun Signs in Love", Desiree Roby Antila, a spus de ce anumite zodii sunt mai bune decât altele când se discută despre talente.

Antila susține că acest lucru are de-a face cu modul în care cei născuți sub un anumit semn își exprimă energia.

Ea mai spune că semnele mutabile (Pești, Gemeni, Fecioară și Săgetător) au mai multe șanse să fie multi-talentate și adaptabile. „Toate aceste patru semne sunt dualiste și sunt capabile să atingă multe interese diferite, cu ușurință”. Au capacitatea de a deveni flexibili în orice mediu.

Cu toate acestea, trei zodii strălucesc atunci când dobândesc noi abilități.

Gemeni

Gemenii sunt campionii încoronați la capitolul multi talente. Natura lor curioasă nu numai că îi atrage spre noi experiențe, dar dăruirea lor fermă îi face să își petreacă mult timp stăpânind o anumită abilitate.

Vor să învețe tot ce pot despre noua lor pasiune și, deși timpul petrecut cu un hobby poate fi limitat, totuși vor căpăta foarte multe cunoștințe. Orice învață ei este organizat cu grijă.

Antila îi consideră pe Gemeni ca fiind cei mai buni. Când adoptă un nou hobby, îl tratează ca pe un sprint - rapid, intens și emoționant. Ei vor să procedeze corect și să se perfecționeze din prima, așa că își vor dedica toate orele libere doar să învețe ceva nou.

„Combinația dintre semnul lor mutabil și planeta dominantă Mercur îi face incredibil de versatili și inteligenți”, spune astrologul. Chiar dacă pot fi considerați maeștri ai noilor abilități, chiar și Gemenii au mai mult noroc în anumite domenii. După cum spune Antila, „Gemenii învață diferite limbi cel mai ușor.”

Săgetător

Capacitatea Săgetătorilor de a învăța noi talente vine din curiozitatea lor intensă, de copil. Ei devin buni la diferite lucruri rapid, iar în învățare, au dorința imediată de a înțelege procesul în detaliu.

Săgetătorii vor să se asigure că fiecare element al vieții lor este trăit la maximum, inclusiv orice hobby nou, abilități sau alte domenii de interes.

Antila remarcă, de asemenea, că Săgetătorului îi place să călătorească și să ia parte la diferite culturi. „Din cauza învățăturilor lor de-a lungul unei vieți aventuroase, ei învață diferite limbi, religii și filozofii”.

Faptul că sunt un semn de foc le conferă putere în aceste zone (deoarece toate semnele de foc sunt bune la gândire rapidă și sunt foarte adaptabile.) Săgetătorul are această dorință profundă de a învăța cât mai multe despre tot ce îi iese în cale.

Pești

Fiind ultimul semn din zodiac, Peștii au tendința de a absorbi energiile tuturor zodiilor anterioare, acționând ca un burete emoțional. Deși acest lucru poate fi împovărător uneori, este și revelator. Ei exprimă această energie întorcând-o spre interior, permițându-le să fie mai în ton cu sinele lor superior.

Acest lucru se manifestă într-un suflet creativ, sensibil, două trăsături pentru care Peștii sunt deja cunoscuți.

De asemenea, le oferă putere brută. După cum spune Antila, „ei sunt capabili să se folosească de subconștientul lor și să-și folosească înțelepciunea pentru a face orice doresc.”

Nu este surprinzător faptul că Peștii tind să urmărească domeniile creative mai presus de cele analitice și probabil că vor avea succes în cel puțin un domeniu al artelor. Cântat, actorie, pictură, sculptură sau poezie.

Vezi și: Horoscop chinezesc mai 2023. Predicții pentru Șobolan, Bivol, Tigru și Iepure

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel