Te trezești supărat(ă) fără motiv? Iată câteva sfaturi pentru un SOMN mai BUN!

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 05 mai 2022, 16:59 | Categorie: Lifestyle
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Există posibilitatea ca în timpul somnului să accesăm tot felul de energii negative. Pentru a avea un somn mai liniștit ar trebui să avem o rutină care să conțină câteva elemente extrem de importante ne sfătuiește celebrul maestru spritual, Sadghuru. Care sunt acestea? Aflați mai jos.

Se întâmplă de multe ori să mergem la culcare obosiți și să ne trezim și mai obosiți, complet lipsiți de poftă de viață, să ne simțim urâți, să nu avem niciun pic de chef de nimic. Sadghuru, celebrul maestru spiritual spune aici că și dacă asta se întâmplă doar de câteva ori pe an ar trebui să ne atragă atenția și să facă obiectul unui semnal de alarmă. 

Trebuie să înțelegem că în somn e posibil ca subconștientul să preia anumite energii negative, desigur acestea se pot manifesta și în timpul zilei, dar se pare că și în timp ce dormim se petrec anumite lucruri care ne pot lăsa lipsiți de vlagă, iar pe termen lung, nu doar că pot avea efecte psihologice, dar ne pot afecta sănătatea. 

Așadar, iată care sunt sfaturile pe care le are Sadghuru pentru noi:

1. Ia cina mai devreme

Mănâncă mai devreme cu trei-patru ore înainte să mergi la culcare, în special dacă mănânci carne. 

2. Fă un duș înainte să dormi.

Nu face un duș fierbinte, ci cu apă călduță, vei merge mai liniștit la culcare astfel. Apa curăță energiile negative și până la urmă, gândește-te că 70% din corpul tău este apă, dacă lași apa să ia contact cu corpul tău, se va produce o purificare.

3. Aprinde o candelă.

Poți aprinde o candelă simplă sau una cu uleiuri esențiale naturale, o candelă mică dacă arde în camera ta, te va ajuta mult.

4. Rostește o rugăciune, câteva versuri magice sau practică yoga.

Dacă spui câteva versuri sacre sau practici yoga înainte de culcare vei vedea că somnul tău va fi complet diferit.

5. Meditează. 

Petrece 12-15 minute meditând la faptul că nu ești nici corpul ăsta nici mintea asta. Amintește-ți că ești, practic, parte din ce ai mâncat. „Nu sunt corpul, nu sunt mintea mea”, rostește asta până adormi și vei vedea rezultatele.

Poți urmări întregul video mai jos.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience