ȚEAPĂ în vacanță. Românii și-au povestit experiențele. "Mamaia era un deșert. Îți trebuia o cămilă să ajungi la apă!"

astrosens Team | Dată: 10 aug 2021, 12:31 | Categorie: Wellness
ȚEAPĂ în vacanță. Românii și-au povestit experiențele. "Mamaia era un deșert. Îți trebuia o cămilă să ajungi la apă!" / Foto: Pixabay
ȚEAPĂ în vacanță. Românii și-au povestit experiențele. "Mamaia era un deșert. Îți trebuia o cămilă să ajungi la apă!" / Foto: Pixabay

Românii au povestit pe Facebook ce experiențe mai puțin plăcute au avut în vacanță.

Radio ZU a lansat o provocare pe pagina de Facebook, îndemnându-i pe români să povestească ce țepe și-au luat în vacanțele din această vară. Oamenii nu au ezitat să își spună nemulțumirile, iar mulți dintre ei au făcut haz de necaz. Vedeți mai jos răspunsurile românilor. 

"111 lei ceea ce vedeți în imagine(cine nu crede pot reveni cu poza bonului fiscal) sau mai bine poate merge în Mamaia Nord sa încerce pe pielea lui(ei)  trist foarte trist..... Ceea ce se întâmplă pe litoral(Mamaia Nord) se numește japca, nu comerț. Nici în anii 90' nu se practica asemenea japca.", a scris un internaut, postând și o poză cu ce cumpărase de mâncare: câteva bucăți de carne, cartofi pai, doi castraveți murați și o lipie.

"Lenjeria nu era schimbată! Față de pernă miroase a parfum( bărbat) iar Baia arată jalnic! Nu vreau lux dar, curat vreau! Era pensiune de 4 stele.", a scris o româncă.

"Am zis ca mă duc la Mamaia, când am ajuns am constatat că e deşert! Îți trebuia o cămilă să ajungi la apă!", a scris amuzată o femeie. 

 

"Am închiriat o cameră, dar era un ZOO"

"Am plătit 450 lei/noapte /camera cu vedere la Dunăre, în Orșova, și nu aveam loc în camera nici să cad din pat, din pat pășeam direct în dus, bucătăria învechită, totul plin de praf, când trăgeai apă la baie se pornea motorul, 5 lei o cafeluță la aparat( din aceea la 1 leu că în gara).", a scris Dana Rigu.

"Am închiriat o camera prin Airbnb și când am ajuns la așa zisa adresă, era un zoo." a fost comentariul lăsat de un alt român.

"Am plătit 200 de lei pe 2 șezlonguri și seară am vrut să plec cu ele acasă că doar le am plătit. Noroc de un băiat care alerga după mine care mi a spus că la banii ăștia doar se închiriază.", a făcut haz de necaz un bărbat.

"M-am cazat la un hotel cu 43 de etaje (în culmea fericirii ca puteam admira peisajul de la mare înălțime ) dar cu tema covidului, pierdeam câte o oră așteptând lifturile (nu aveam voie mai mult de 4 persoane în lift).", a povestit Cris Bucurescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience