ANM: Temperaturile cresc semnificativ în Capitală! Totuși, vântul va sufla moderat

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Vremea
Pixabay.com
Pixabay.com

Vom avea temperaturi în creştere în Capitală, până la 24 de grade. Dar nu scăpăm de vânt! Află care este prognoza pentru următoarele zile.

Vremea se încălzește în Capitală pe parcursul următoarelor trei zile, vineri temperatura urmează să ajungă până la 24 de grade, iar vântul va sufla moderat, conform prognozei speciale pentru municipiul Bucureşti, elaborată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Potrivit ANM, până joi, la ora 10:00, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice datei, astfel că temperatura maximă va fi de 14-16 grade, iar cea minimă de 4-6 grade.

Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări de scurtă durată ziua (viteze în general de 40-45 km/h).

De joi, ora 8:00, până vineri, la ora 8:00, vremea se va încălzi, cerul va avea înnorări temporare ziua, când vor fi posibile averse slabe, apoi se va degaja. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe parcursul zilei (viteze în general de 40-50 km/h).

Temperatura maximă va fi de 19-20 de grade, iar cea minimă va fi de 4-7 grade.

Vineri, de la ora 8:00, până la 21:00, vremea va continua să se încălzească, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade.

Sursa: AGERPRES/(AS-autor: Nicoleta Gherasi, editor: Andreea Marinescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel