TENSIUNI și CÂȘTIGURI pentru următoarele patru zodii. Ce nu va mai fi la fel până la toamnă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Următoarele PATRU zodii au parte de surprize până în octombrie. Despre cine este vorba?

Discutăm despre tranzitul lui Lilith în semnul Leului! A intrat aici pe 8 ianurie și va sta până pe 3 octombrie. 

Să ne amintim despre Lilith. Cine era? Unele surse ne trimit la Lilith ca fiind prima soție a lui Adam. Spre deosebire de Eva, care fusese creată dintr-o coastă a lui Adam, Lilith fusese plămădită din țărână, ca presupusul său soț și dorea drepturi egale în căsătoria sa.

Este cea care sperie, îngrozește. Pentru că în urmă cu mii de ani, trăsăturile sale erau de neconceput. Însă astăzi, trebuie să privim lucrurile diferit.

Lilith vrea testarea limitelor și obsesii noi. Arhetipul Leului, în schimb, pune accent pe Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, validare, atenție. Ea va fi destul de paradoxală până în octombrie. Cu siguranță, vara lui 2023 nu va fi deloc plictisitoare! Lilith va face conjuncție cu Marte, careu cu Uranus, dar și o conjuncție cu Venus retrogradă! Urmează o vară incendiară, scandaloasă!

Și să nu uităm un lucru important! Da, Lilith sperie, dar este acel punct care ne oferă detașare, încredere nebună și un curaj nemaipomenit! Adică, tranzitul său te poate ajuta să te rupi de o situație blocantă!

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Lilith este în tranzit în Casa a 4-a, a familiei și a rădăcinilor. Este casa sufletului. Deci, cum va testa Lilith nativii Taur sau pe cei cu ascendent în Taur? Ei bine, mulți dintre ei își pot dori separarea de anumiți membri din familie. Vor să se detașeze, să plece de acasă, să devină independenți.

Poate că vor fi persoane care își doresc să plece de acasă și să se mute într-o altă casă, ori să aleagă o nouă chirie. Nu va fi cel mai plăcut sentiment pentru tine sau cei din jur, dar Lilith îți da curaj pentru această decizie.

De asemenea, mulți dintre Tauri nu mai vor să asculte de nimeni și de nimic. Se răzvrătesc și nu mai vor să depindă de unul și altul. Nu în ultimul rând, Lilith te ajută să pui pe picioare un proiect sau o afacere, în special pe timp de vară.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lilith este în Casa a 12-a până în octombrie. Ce teste îți aduce? Ai grijă la sănătate. Și Priapul este în Casa a 6-a, a managamentului stresului. Crezi că le poți face pe toate la muncă și în familie, însă Lilith vrea să îți arate care îți sunt, de fapt, limitele.

Așa că fii atent la sănătate, precum și la obiceiurile tale toxice. Nici oamenii nepotriviți nu ar trebui să își mai găsească loc în viața ta până în toamnă. De fapt, Lilith vrea să pui punctul pe i, să înveți să mai și refuzi oamenii și să stai departe de situațiile care îți dăunează.

Aceeași grijă se impune și în zona spiritualității. Nu te lăsa influențat de lideri falși.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

La Scorpion, Lilith se află în Casa a 10-a, a scopului tău ideal și a carierei. Din punct de vedere profesional, este un aspect minunat! Te descurci la muncă și prinzi totul din zbor. Este clar că îți testezi limitele, dar în plan favorabil. Reușești să te detașezi, să te deconectezi și se poate, de ce nu, chiar să urci pe scara ierarhică.

Ai în plan proiecte noi? Lilith te încurajează și îți pune succesul pe tavă. Iar asta poate stârni niște invidii. Ce trebuie să îți asumi tu? Că nu trebuie să te subestimezi. Ai multă încredere în tine până la toamnă, fiindcă apar oportunități nebănuite.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Ai grijă cu Lilith în Casa a 7-a. Dacă ești singur, tinzi să intri în relații doar de dragul de a o face. Ești atras doar de latura fizică. Sau atragi persoane care nici măcar nu sunt dornice de legături serioase. Îți poți da seama că nici tu nu ești de fapt, pregătit.

Ești într-o relație? Este posibil ca Lilith să îți arate că ești cam plictisit, așa că poți fi atras de alții și ai chef de joacă. Dar nu uita că problema este la tine, nu la partener. 

Ai grijă și la sănătate, dar și la relațiile și parteneriatele profesionale, care sunt destul de instabile în acest an.

Poate ești interesat și de: Astrologii internaționali despre intrarea lui Jupiter în Taur de pe 16 mai: "Prognoza? Un an de noroc!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel