Tensiuni și extreme pentru Berbec, Taur, Balanță și Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Soarele, Mercur și Marte vor tranzita același semn, cel al Scorpionului, până pe 10 noiembrie. 

Până pe 10 noiembrie beneficiem de o triplă conjuncție Soare-Mercur-Marte în semnul Scorpionului. Cu siguranță, fiecare dintre noi o va simți într-un domeniu, mai ales că vine cu profunzime și intensitate la un nivel greu de imaginat. 

Când Soarele tranzitează semnul Scorpionului, suntem mai atenție la stările interioare. Mercur în același semn ne oferă o minte investigativă. Iar Marte, fiind chiar guvernatorul acestui semn, ne îndeamnă să ne facem strategii sau să ne controlăm când avem crize. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Acest combo astrologic nu te face neapărat fericit! Tripla conjuncție se află în casa a opta, cea a dedesubturilor, cea a secretelor, dar și cea a transformărilor radicale. Până pe 10 noiembrie, vei trece de la o extremă la alta, vei avea tendințe masochiste și vei fi dispus să renunți de tot la o siuație sau la o persoană. De asemenea, nu ar strica să îți protejezi serios finanțele. 

Taur/Ascendent în Taur

Tripla conjuncție se află în casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. Cumva, până pe 10 noiembrie, trebuie să găsești soluția pentru a acorda mai mult timp persoanei iubite. Vor fi luate decizii foarte importante. Se vor purta discuții intense. Și se va ajunge într-un punct final în ceea ce privește o situație. Celor singuri le recomandăm să nu se grăbească. 

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 noiembrie

Balanță/Ascendent în Balanță

Banii vin și banii pleacă! Și din păcate, nu va depinde doar de tine acest lucru. Adică, poate tu ți-ai dori să fii mai econom și să nu arunci cu banii în stânga și dreapta, dar până pe 10 noiembrie vor apărea tot felul de situații urgente sau nerezolvate care îți vor goli buzunarele. Însă un lucru e cert. Îți vor veni și idei geniale care să te ajute să umpli golurile. Un sfat: nu vorbi despre banii tăi cu nimeni!

Previziuni Mercur în Scorpion. Prin ce schimbări vor trece toate zodiile până pe 10 noiembrie

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești vedeta perioadei! Ai de partea ta această conjuncție Soare-Mercur-Marte. Adică energie-idei-forță. Desigur, vei avea și unele izbucniri de furie. Nimeni nu este perfect! S-au strâns prea multe și îți dai seama că nu ai limite bine stabilite. Până pe 10 noiembrie, nu ar strica să începi o activitate fizică sau să te implici în unele competiții. Astrele îți oferă șansa de a avea un control mai crescut asupra vieții tale cotidiene.

Marte în Scorpion: O Tranziție Care Aduce Transformări Profunde în Horoscopul Tuturor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel