Teste în carieră pentru Gemeni și Balanță până pe 4 noiembrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Retrogradarea lui Saturn în Pești, din perioada 17 iunie - 4 noiembrie, va da planurile peste cap unor zodii. Mai ales pe plan profesional. 

Saturn are o regulă simplă: KISS(keep it simly stupid)! Sau mai pe românește spus: Nu te complica! Tranzitul lui, mai ales retrograd, aduce întârzieri și blocaje intenționate. Pentru a-ți arăta că nu te-ai maturizat suficient și că este cazul să nu mai cauțui scurtăturile.  

Balanță/Ascendent în Balanță

În primul rând, te invit să îți amintești care a fost atmosfera de la serviciu din 23 martie încoace. Cu siguranță, au fost unele momente mai provocatoare. Poate că ai simțit ca nu mai poți, că ai prea multă responsabilitate sau că nu ești apreciat la adevărata valoare. Relațiile cu colegii sunt și ele diferite. Iar cum Saturn retrogradează, reia tot ce a apărut din martie până acum și te face să îți dai seama că nu prea este cazul să te implici în problemele personale ale colegilor. Sau să te implici emoțional prea mult în problemele de la locul de muncă.

De fapt, trebuie să păstrezi, totuși, o conduită și o seriozitate când vine vorba despre domeniul profesional. Ai face bine să fii cât mai detașat și cât mai obiectiv la acest capitol în raport cu oamenii lângă care lucrezi.

În continuare, până pe 4 noiembrie, cu Saturn retrograd în Casa a 6-a, va apărea foarte multă muncă. Și nu degeaba! Acest tranzit dorește să îți dea unele lecții, să îți arate că stilul tău de a munci este unul nesănătos. Și că este nevoie de maturizare. Astfel, dacă simți că nu mai faci față, asta înseamnă că ai tras de tine și că nu ai comunicat faptul că nu le poți face pe toate sau că ești depășit de situație. Managementul stresului îți va consuma numeroase resurse. Sau poate va fi cazul de un nou loc de muncă. 

De altfel, cu Saturn retrograd, chiar nu o să mai poți să te ocupi de toate. Se impun și măsuri. Dacă acesta este și cazul tău, ai face bine să mergi la șefi sau la superiori și să le spui clar că ai nevoie de ajutor pentru anumite sarcini sau proiecte. Nu aștepta să ghicească ei nevoile tale!

Citește și Horoscopul banilor. Ce rezervă a doua jumătate a anului 2023 pentru fiecare zodie?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn și-a început retrogradarea în casa a 10-a, a statutului profesional. Eveniment care te va face să îți dai seama motivele pentru care ai ales o carieră. Dacă se vor demonstra a fi unele superficiale, nu vei trece prin momente ușoare. Tranzitul lui Saturn retrograd poate readuce multiple scenarii. Primești în sfârșit promovarea pe care ți-ai dorit-o și îți dai seama pe parcurs că nu îți aduce împlinirile așteptate. Sau te trezești dintr-o dată într-o poziție cu mai multă responsabilitate și afli cât de multe poți face. Ori, în cadrul companiei, apar schimbări la nivelul conducerii, unele care nu îți vor fi deloc pe plac și care te vor împinge să cauți alt domeniu sau alt loc de muncă. Saturn aduce recunoaștere pentru cei care au muncit din greu și pedepse pentru cei care au ales scurtăturile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel