TOT ce nu știai despre Pluto, planeta pitică

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

În contextul în care Luna Plină de pe 16 aprilie 2022 face un careu cu Pluto, ne-am gândit să vă oferim mai multe detalii despre această planetă fascinantă atât din punct de vedere astronomic, cât și ca semnificație astrologică. 

Luna Plină de pe 16 aprilie 2022 face un careu cu Pluto, iar lui Pluto îi place să dezgroape și să scoată la suprafață sau să ducă la extreme tot felul de trăiri, dar cine este, de fapt, Pluto?

Cunoscută ca fiind o planetă „pitică” („dwarf planet), Pluto prezintă niște aspecte fascinante, fiind o planetă rebelă care spre deosebire de celelalte planete care se rotesc în jurul Soarelui în cercuri aproape perfecte, urmează o cale ovală, cu Soarele departe de centru după cum precizează solarsystem.nasa.gov aici. Pluto dezvăluie o lună complet nouă, necunoscută simțurilor noastre și unde nu ne-am puta adapta din cauza temperaturilor mult prea scăzute (-228 până la -238 de grade Celsius) care nu ar permite existența vieții. Însă, această planetă are luni care se rotesc, cer albastru, munți înalți și zăpadă roșie. 

Pluto poate să ne aducă transformarea, regenerarea și renașterea, deși poate că nu în modul în care ne-am dori noi să o facă deoarece înainte de renaștere vine demolarea a ceva. Nu poți câștiga ceva dacă nu pierzi ceva pare a fi de multe ori deviza efectelor lui Pluto în viața noastră. 

Lui Pluto îi place să distrugă lucrurile în calea sa: moarte, dispariții, virusuri, obsesii (după cum precizează timesofindia.indiatimes.com aici.

Atunci când Pluto activează și afectează o persoană, aceasra s-ar putea să fie nevoită să intre în contact cu cele mai ascunse emoții și temeri ale sale, cu cele mai dureroase traume sau cele mai delirante aspecte ale lumii subconștientului său, însă cu siguranță trecând de acest test, acea persoană va ști că a reușit să se autodepășească.

În același timp, Pluto are o dorință obsesivă de putere și de control și ne învață până la urmă că trebuie să ne acceptăm și partea întunecată. Că există în noi dualitate, există bine și rău și din când în când toți demonii trebuie scoși de la subsol pentru curățenie. Odată ce ne-am acceptat și partea negativă, nevoile absurde, dorința de mister sau orice alte obsesii zac în noi, vom putea să evoluăm, vom putea să le luăm așa cum sunt pe toate și să ne continuăm aventura prin încercările vieții. 

află mai multe despre tine și citește aici în ce semn era Pluto în anul în care te-ai născut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel