Transformări radicale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Din 2008 și până acum, tranzitul lui Pluto în Capricorn a adus numeroase schimbări la nivel individual. Pluto este cel care influențează lumea, dăruiește putere sau dărâmă.

Pluto și-a reluat mersul direct în Capricorn. Și pentru cei care au marcaj în semnele cardinale(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), s-ar putea să urmeze câteva zile destul de agitate. Provocatoare. Tensionate. Cu multă furie îmbuteliată. Pluto își dorește de la acești nativi să învețe să își exercite autoritatea. Sau să își dea seama modul în care trebuie să o facă.

Lui Pluto îi place să testeze anduranța interioară. Să facă ajustări la nivel psihologic. Că, în viața fiecărui om, sunt multe evenimente. Dar important este cum le procesăm. 

Pluto adoră transformările radicale și profunde. Arhetipul Capricornului vorbește despre putere, structură, disciplină.

Berbec/Ascendent în Berbec

Din 2008 încoace, de când Pluto tranzitează casa a 10-a a carierei, cel mai probabil că ai trecut prin multiple schimbări legate de locul de muncă și/sau de domeniul de activitate. Când credeai că te-ai așezat, când se întâmpla ceva neașteptat și trebuia să o iei de la capăt. Cumva, rolul lui Pluto este acesta. Adică de a te obliga să renaști, să te regenerezi și să accepți provocările vieții. Ca să îți dai seama că puterea adevărată este cea interioară. Mai ai un hop de trecut până în 2024. După care vei începe să culegi roadele cu adevărat. Este recunoscut faptul că nu îți place să ți se spună ce să faci. Asta nu înseamnă că vei fi obligat să o faci. Ci va conta modalitatea. 

Rac/Ascendent în Rac

Pluto își reia mersul direct în casa relațiilor, unde a stat din 2008 încoace. Cu siguranță, tu și partenerul ați trecut prin multiple crize, momente în care ați crezut că nu se mai poate, situații extremiste. Dar ați luat-o din nou de la capăt. Nevoia ta primară este aceea de atașament, iar Pluto are darul de a ne face în ciudă. Acolo, unde ne doare cel mai mult, acolo vine să ne provoace. Pentru a ne arăta că avem nevoie de limite. Și de obicei, nu învățăm cu frumosul. Ci doar după ce ne-am chinuit. Deci, până în 2024, îți vei da seama că nu trebuie să te sacrifici dacă nu ți-o cere cineva. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ți-aș recomanda să apelezi la memorie. Ce s-a întâmplat în familie sau pe plan imobiliar din 2008 încoace? Sigur te-ai mutat de câteva ori, relațiile cu rudele au trecut prin diverse transformări, ai fost nevoit să îți creezi noi rădăcini. Ai învățat, nu în cel mai plăcut mod, să te bazezi mai mult pe tine și să îți creezi o altă identitate. Discrepanța dintre familia cu care te-ai născut și cea pe care ți-ai făcut-o este destul de vizibilă. Până în 2024, mai ai timp să îți creezi o nouă fundație. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto ți-a vizitat semnul încă din 2008. În primul rând, vreau să te gândești la sănătatea ta. Fizică, mintală sau emoțională. Prin câte momente grele ai trecut. Sau altfel zis. Cât de puternic ai devenit după fiecare criză. Organismul tău este destul de complex, și a trebuit să îți dai seama de acest fapt. În continuare, va trebui să acorzi atenție acestui aspect. Înfățișarea a fost și ea transformată. Personalitatea de asemenea. Până în 2024, Pluto se va mai ocupa doar de un proces de șlefuire. Trebuie doar să nu te opui și să nu încerci să controlezi. 

Citește și Cum se pregătește fiecare zodie de Eclipsa de Soare de pe 14 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel