Transylvania Open. Victorie rapidă pentru Simona Halep în fața Gabrielei Ruse

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto: Instagram @simonahalep
Foto: Instagram @simonahalep

Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse, miercuri, în ultimul meci al primului tur de pe tabloul principal al turneului Transylvania Open.

Simona Halep și-a confirmat statutul de favorită, miercuri, și a învins-o pe Gabriela Ruse în două seturi, 6-1, 6-2, după o oră și 14 minute de joc.

Cele două s-au înfruntat în ultimul meci al primului tur de pe tabloul principal al turneului de tenis Transylvania Open, ce se joacă în BT Arena din Cluj Napoca.  

„M-am simțit foarte bine la Cluj, am jucat poate cel mai bun tenis al meu. De când am venit, m-am simțit ca acasă. Am reușit azi să fac un tenis foarte bun. Gabriela a avut un an extraordinar, a intrat în top 100 și merită toate aplauzele. Este o bucurie să fiu din nou pe teren și să fiu aptă”, a declarat Simona Halep.

„Suntem toți triști că suporerii nu pot veni cu noi în tribune. O să revenim la normal în curând și ne vom bucura din nou împreună de tenis, pentru că nu am de gând să mă las!”, a mai spus tenismena. 

Simona Halep va juca în turul următor împotriva rusoaicei Varvarei Gracheva (81 WTA).

Nu în urmă cu mult timp, Halep a dezvăluit că intenționează să devină mai agresivă în timpul partidelor: „Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013, jucam mai agresiv, o să adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitate un pic de la o săptămâna la alta intră în mine acest joc.... terminăm turneele de anul acesta și vom face un plan.”

Simona Halep a anunţat cât vrea să mai joace în circuitul profesionist de tenis

Simona Halep a anunțat că intenționează să mai joace în circuitul profesionist de tenis aproximativ trei ani și că se pregătește să devină mai agresivă în timpul partidelor.

Halep a mai spus că restricțiile din timpul pandemiei nu o mai deranjează. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul conferinței de presă care a fost organizată luni, la Cluj-Napoca, în cadrul turneului de tenis Transylvania Open WTA 250.

Simona Halep a spus că vede ultimele meciuri din acest an drept un bonus deoarece revine după o accidentare gravă și a dezvăluit că vrea să mai joace în circuitul profesionist încă doi, trei ani.

„Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus... Am șansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta... Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranță voi juca (la Transylvania Open-n.r.) dacă voi fi aptă”, a declarat Simona Halep. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel