Tranzitul lui Jupiter în Pești și oportunitățile pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Jupiter în Pești și oportunitățile pentru fiecare zodie/ascendent. Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Jupiter în Pești și oportunitățile pentru fiecare zodie/ascendent. Sursă foto: Pexels

Horoscop. Jupiter a intrat în Pești pe 29 decembrie. Află cum te va influența acest tranzit, în funcție de zodie și ascendent!

Jupiter și-a început tranzitul în ultimul semn al zodiacului pe 29 decembrie 2021, va sta aici până pe 11 mai 2022, după care va reveni în perioada 28 octombrie - 21 decembrie 2022. 

Înainte de a-ți povesti pe îndelete despre tranzitul lui Jupiter în ultimul semn al zodiacului, vreau să îți readuc aminte că am avut deja un preambul. Mai exact în perioada 14 mai - 28 iulie 2021. Te invit să îți amintești ce s-a întâmplat atunci în viața ta. Ce a funcționat? Ce nu a mers? Dar mai ales în ce situații toxice te-ai implicat? Unele care pe moment au părut povești superbe. Mai ales relațiile. Jupiter amplifică și ce este bine și ce este rău.

De ce te-am pus să faci asta? Pentru că atmosfera acelei perioade va reveni în viața ta în 2022. Sunt sigură că au fost și momente frumoase, care vor continua. Dar mă voi referi mai mult la dezamăgiri, probleme de sănătate, pierderi, conflicte. Acestea vor fi amplificate.

Din punct de vedere astronomic, Jupiter este a cincea planetă de la Soare și cea mai mare din Sistemul Solar. În astrologie, Jupiter este considerat Marele Benefic și îl reprezintă pe Zeus. Caracteristicile acestei planete sunt: abundența, încrederea, expansiunea, dreptatea, optimismul, înțelepciunea, filosofia, credința.

Semnul Peștilor este cel responsabil de vindecare, sensibilitate, vulnerabilitate, dizolvare, confuzie, ceață, haos, sacrificiu, umanitate, alienare, înstrăinare, spiritualitate, divinitate, simț artistic, creativitate, fotografie.  Energia Peștilor este una fără limite.

Deci, în 2022, Jupiter va amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni.

Iată ce daruri are Marele Benefic pentru fiecare dintre noi: 

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter va tranzita casa a 12-a. Vei avea ocazia să îți dai seama care sunt tiparele cele mai toxice din viața ta și să înveți să le vindeci. Te vei ocupa mai serios de problemele de sănătate. Tendința ta va fi una de retragere, dar așa îți vei cunoaște adevărata bogăție: cea interioară. Jupiter te va ușura de praful de sub preș. Cu siguranță, în 2022 vei închide un ciclu.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter va tranzita casa a 11-a. În 2022, vei culege roadele eforturilor depuse în zona profesională, pe tot parcursul 2021. Pe drumul vieții tale, vor apărea prieteni noi sau vei avea relații mult mai bune cu aceia care sunt de mult timp în viața ta. În 2022, ar trebui să profiți de orice ocazie de a te face remarcat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter va tranzita casa a 10-a. Jupiter îți va aduce multe oportunități profesionale. Pe moment, vei avea senzația că sunt provocări, dar de fapt vor fi menite să te urce, să îți ofere un nou statut. Jupiter te roagă totuși să nu te implici în mai multe proiecte decât ai putea duce. Vei avea curajul necesar să faci o reconversie profesională.

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter va tranzita casa a 9-a. Până și cei mai reticenți sau statici, vor avea curaj să călătorească, să se plimbe mai des sau să înceapă studiul unui domeniu. După un 2021 încercat, optimisul începe să își revină. Anul 2022 va fi minunat pentru cei care vor să își extindă limitele în absolut orice domeniu. 

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter va tranzita casa a 8-a. Vei trece prin mai multe crize din care să îți dai seama că orice pierdere va aduce și un câștig. Sexualitatea, secretele, ocultismul, moștenirile vor fi subiectele preferate ale vieții tale. În 2022, poți învăța cum să negociezi, cum să îți crești veniturile, dar și cum să renaști din propria cenușă.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter va tranzita casa a 7-a. După un 2021 încărcat pe plan profesional, iată că vin aspecte astrologice care să te oblige să îți întorci atenția către zona personală. Relația cu persoana iubită va evolua armonios. Sau dacă sunt probleme, poți prinde curajul să divorțezi. Cei singuri își pot cunoaște partenerul ideal.

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter va tranzita casa a 6-a. Planeta oportunităților te va sprijini doar dacă vei dori să ai mai multă grijă de sănătatea, de stilul de viață sau dacă îți vei căuta un echilibru între muncă-viață personală. Jupiter te va ajuta în 2022 să îți găsești un loc de muncă sau să îl schimbi. Ai face bine să îți transformi modul în care te raportezi la colegi.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Jupiter va tranzita casa a 5-a. Iubirea, pasiunea, romantismul, copiii, creativitatea vor fi subiecte din plin amplificate. După un 2021, în care ai trecut prin diverse crize familiale, iată că vine vremea să te bucuri și tu de viață. În 2022, te poți îndrăgosti nebunește sau poți avea un copil. An bun de investiții. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter va tranzita casa a 4-a. Cu siguranță nu te vei plictisi în 2022. Vor fi multe evenimente în cadrul familiei. Îți poți cumpăra un nou imobil, poți găsi altă chirie sau poți vinde o casă/un teren. Iar Jupiter chiar te va ajuta să te muți într-un loc exact pe placul tău. Șanse de împăcare cu rudele. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter va tranzita casa a 3-a. În primul rând, trebuie să știi că oportunitățile vor veni după ce vei învăța să fii mai flexibil, empatic, înțelegător și dispus să înveți de la cei mai apropiați oameni: frați, verișori, vecini etc. Modul de a gândi va trece prin transformări. Șanse în chestiunile administrative.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter va tranzita casa a 2-a. După 2021, când a fost în semnul tău, iată că Marele Benefic vine să te învețe să faci bani. Posibile creșteri salariale, bonusuri, prime. Relația cu resursele planetei se va schimba. Activități artistice. Dorința și posibilitatea de a te vinde mai bine. Câștigi, dar poți și cheltui pe măsură!

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter va tranzita casa 1. În primul rând, trebuie să ai grijă de sănătate. Marele Benefic vine cu oportunități fără număr pentru minte, trup și suflet. Dacă vei scăpa de vicii și dependențe, Jupiter îți va oferi abundență în toate celelalte domenii ale vieții. Legătura ta cu divinitatea se va îmbunătăți. Multe momente de bucurie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel