Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 12 mai 2023, 13:15 | Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 16 mai, Jupiter o să termine tranzitul în Berbec și va intra în Taur. Ce aduce acest tranzit astrologic pentru Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător?

În curând, vom fi martorii unuia dintre cele mai importante evenimente din 2023!

Pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, semnul resurselor, dar și al posesivității. Din acest motiv, ar fi bine să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni.

Să avem ca bază principală stabilitatea. Dar nu uita: cine nu investește, nu câștigă!

Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie. De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. În schimb, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

Odată cu acest tranzit, toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Te așteaptă foarte multă muncă! Și este luată în vizor și sănătatea în următorul an, la care trebuie să ai mare grijă, mai ales că în aprilie 2024, Jupiter se va întâlni și cu Uranus. Și poate să aducă și lucruri neașteptate.

În ceea ce privește proiectele, alergi după mai mulți iepuri din punct de vedere profesional. S-ar putea să îți dorești ca pe lângă locul de muncă actual, să mai apelezi la un proiect sau la un job part time. Le vrei pe toate! 

Este adevărat că ești guvernat de Jupiter, doar că acum această planetă va face o inconjuncție cu semnul tău, ceea ce înseamnă că din mai 2023 până în mai 2024, cuvântul cheie pentru tine este ajustarea.

În primul rând, trebuie să faci ajustări legate de sănătate, pentru că Jupiter guvernează semnul tău, dar și Casa a 4-a. Deci, pot apărea ajustări legate de locuință, de familie, de construcție, de mediul domestic. Într-un cuvânt, de gospodărie.

De asemenea, se pot face ajustări și în ceea ce privește locul de muncă. Îți poți găsi alt serviciu, alt mediu, alți colegi. Însă, ai grijă să nu exagerezi. Pentru că orice exagerare în următorul an vine și cu o ajustare. Și o să fii foarte obosit!

Mulți dintre nativii Săgetător se pot întâlni cu un nivel de epuizare. Dar nimeni nu te obligă, de fapt, să lucrezi mai mult. Ci tu îți dorești să demonstrezi ceva și te forțezi. 

Jupiter în Casa a 6-a te îndeamnă să faci și niște analize generale, să îți dai seama unde ai anumite carențe. Poate că bei mai mult decât trebuie sau mănânci ceva nesănătos, în cantități mari. 

Ba mai mult, va trebui să faci și diferența clară dintre somn și odihnă. Dacă ai animăluțe, poți trece prin tot felul de evenimente legate de ele. Sau poate îți iei un animăluț nou. 

Jupiter în această casă îți oferă și impresia că unii colegi îți sunt cei mai buni prieteni și tinzi să îi tratezi ca pe niște rude. Ei bine, nu sunt. De la ei, s-ar putea să ai așteptări prea mari! Și nu trebuie.

Anul viitor, Jupiter va intră în Casa a 7-a, așa că trebuie să te pui la punct, mai ales partea profesională. Pentru că din 2024, va conta partea relațiilor, iar lucrurile se schimbă. Nu lăsa oboseală să te ajungă!

Chiar dacă nu îți place rutina, ar fi cazul să te obișnuiești cu ea.

Citește și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience