Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Taur/Ascendent în Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 16 mai, Jupiter o să iasă din semnul Berbecului și va intra în Taur. Află ce aduce acest tranzit astrologic pentru Taur sau cei cu ascendent în Taur!

Avem în față unul dintre cele mai importante evenimente din acest an, din punct de vedere astrologic.

Începând cu data de 16 mai, Jupiter, planeta expansiunii, va părăsi Berbecul și va poposi în Taur, un semn al resurselor și al posesivității. Din acest motiv, ar fi recomandat să ne gândim în mod activ și la monetizare. Și da, ar trebui să avem încredere și în alte acțiuni. Trebuie să avem ca bază principala stabilitatea. Nu uita nici că cine nu investește, nu câștigă.

Trebuie să îți reamintim că Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare semn zodiacal. De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, expansiune, posibilități și abundență. Însă, vrea să îți arate și că mai ai de lucru în anumite domenii ale vieții tale. Altfel spus, Jupiter poate fi și la extreme, fiindcă amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este mai puțin bun.

Totodată, cu Jupiter în semnul Taurului vorbim de productivitate, de câștig, de dorința de a avea și de a deține. Mai mult, discutăm și despre economii, dar și despre investiții. Cu Jupiter în Taur, suntem dornici să construim ceva, să așezăm și să punem baze. Începând cu acest tranzit, lumea va fi mai preocupată de zona financiară, care o să fie luată cu asalt.

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Taur/Ascendent în Taur?

Bineînțeles că, din punct de vedere teoretic, ești cel mai bine aspectat! Este adevărat că Jupiter vine cu promisiuni. Chiar dacă vrea și ceva concret atunci când poposește în semnul tău, momentan o să vrea doar promisiuni. Vine și cu încredere! Dacă vei trece prin momente mai grele, această planetă benefică te ajută să treci cu bine peste ele.

În plus, vine și cu dorința de a învăța, de a călători și de a-ți îmbogăți mintea. Poate că vei învăța o limbă străină sau poate vei activa într-un domeniu nou. Știi ce te roagă pe tine Marele Benefic, așa cum este denumit Jupiter? Să vezi de fiecare dată jumătatea plină a paharului. 

Așadar, până în mai 2024, ai face bine să fii mai optimist și să apreciezi mai mult ceea ce ai. Să renunți la ceea ce te nemulțumește, pe cât posibil. Fiindcă atunci când Jupiter vede că te bazezi pe ceva ce ai, o să îți mai dea. Însă, dacă vede că pui accent pe ceea ce nu ai, o să adâncească și mai mult această problemă.

Jupiter în Taur îți promite că se vor întâmpla lucruri, dar în timp. Iar semnul tău este obișnuit cu răbdarea. Astrologul îți mai recomandă ca până în mai anul viitor, să îți faci planuri de viitor. Dar nu exagerate! Să nu uităm că la tine, Jupiter este și guvernator de Casa a 11-a. Jupiter are legătură și cu Casa a 8-a. 

Vorbim despre siguranță financiară, planuri. Jupiter, uneori, ne mai și ușurează. De persoane, de locuri de muncă, de lucruri care nu mai erau bune în viața ta, pentru că nu mai creșteau. Este nevoie să faci loc pentru alte lucruri mai utile.

Jupiter îți oferă încredere și putere să treci peste o criză, astfel încât să începi să construiești. Dacă știi că ai probleme de sănătate, să știi că Jupiter te ajută mult. Contribuie la găsirea de doctori buni, de remedii, de tratamente. 

Vei citi peste tot că este anul tău! Așa se zicea, că atunci când Marele Benefic tranzitează o zodie, aceasta se simte bine. Dar, în același timp, poate să aducă și pierderi. Ai mare grijă.

Urmează o perioadă bună să te apropii și de spiritualitate.

Astrosens îți recomandă să citești și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Berbec/Ascendent în Berbec?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel