Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

La 16 mai, Jupiter părăsește semnul Berbecului și intră în Taur. Descoperă ce aduce planeta expansiunii pentru Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător!

Va urma unul dintre cele mai importante evenimente din 2023!

De pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, semnul resurselor și al posesivității. De aceea, este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar nu uita: cine nu investește, nu câștigă!

Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie.

De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

De asemenea, cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Odată cu acest tranzit, toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Ar fi nevoie să te muți odată cu acest tranzit. Mai ales pentru că Jupiter o să tranziteze la tine Casa a 4-a, până în mai 2024. Vine și te întreabă, de fapt, dacă îți place unde stai. Și s-ar putea să îi răspunzi cu un "nu" categoric.

Lui Jupiter în Taur îi plac culoarea, accesoriile, combinațiile îndrăznețe, materialele fine, frumoase. Așadar, Jupiter te îndeamnă să te muți acolo unde te simți bine. Să îți faci un altar în casă, să te ocupi de o grădină, să crești flori, diferite plante.

Te poți gândi să vinzi o casă, să cumperi o locuință, să faci ceva cu un teren. Pot fi o mulțime de variante cu Jupiter în această casă. Așa că începe să construiești ceva. 

Cu acest tranzit, familia se poate mări sau deja îți dorești să creezi o nouă familie. Culmea, deși zona profesională o să funcționeze, tu nu o să te mai axezi în acel loc. Dintr-o dată, familia este cea mai importantă.

În plus, îți dorești o casă mai mare, mai confortabilă sau poate copiii au nevoie de un spațiu nou. Nu o fie simplu, pentru că o să ți se schimbe viața într-un fel. 

Ce mai reprezintă în plus această casă? Rădăcina noastră, acasă interior, așa că este foarte important să te echilibrezi pe dinăuntru, să te așezi undeva, pentru că din acele rădăcini, să iasă lucruri nemaipomenite. 

Fiindcă Jupiter va intra în Casa a 5-a anul următor, deci trebuie să produci ceva. Fie că este vorba de un copil, sau de o pasiune. 

Se pot întâmpla și anumite lucruri în familie, pe care nu le poți controla, dar le vei gestiona bine. 

Nu te supăra dacă lucrurile pot merge mai greu, fiindcă Saturn este în Casa a 2-a, a resurselor. Și ai nevoie de bani pentru toate acestea. Sau ai banii, dar trebuie să îi gestionezi corect.

Vezi și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel