Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 10 iulie, Marte iese din Leu și intră în semnul Fecioarei, tranzit care va dura până la 27 august. Află care sunt previziunile pentru acest semn de aer!

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Tranzitul lui Marte prin Casa a 12-a la tine nu poate fi privit într-un mod singular. Așa că acest tranzit poate fi conectat și cu faptul că Venus, guvernatoarea ta, o să retrogradeze în Casa a 11-a.

Iar Marte, să ne amintim, este guvernatorul relației pentru Balanțe. Deci, când ne gândim la tranzitul lui Marte în Fecioară, întotdeauna trebuie să facem referire și la Venus retrogradă.

Atunci când o planetă personală puternică trece prin Casa a 12-a, ce ne spune? "Taci și faci!". Așa că trebuie să muncești și să îți vezi de viață. Însă, cu Marte în Casa a 12-a, poți să te bagi și în tot felul de încurcături. Și facem referire îndeosebi la cele pe plan relațional.

De altfel, unii nativi pot să descopere lucruri noi despre partener, dar nu prea plăcute. Sau alții pot să ascundă anumite chestiuni de partener. Ai face bine să fii vigilent, pentru că toate acestea se pot și afla.

În plus, cu Marte în această casă, ar fi bine să te gândești mai mult la necesitatea de a mai șterge din propriul trecut. Trebuie să îți dai seama uneori că te gândești la niște episoade inutile, că ești prea nostalgic. Toate acestea te pot împiedica să vezi realitatea așa cum este ea.

De asemenea, dacă ești singur, cu Marte în Casa a 12-a și cu Venus retrogradă în Casa a 11-a, o să ai tentația de a te întoarce la foști parteneri, care nu ți-au făcut deloc bine. Fiindcă Marte în această casă presupune și un soi de sacrificiu. Dar colaborarea dintre Marte și Venus aici nu este deloc prielnică.

Astrologul îți recomandă să nu mai faci boacănele pe care le-ai făcut în trecut, ci mai degrabă să te axezi mai mult pe subconștientul tău.

Mulți nativi Balanță pot decide să înceapă un proces terapeutic, să urmeze o cale mai spirituală, o vindecare, de fapt.

Marte în Fecioară este bun la vindecare. Arhetipul Fecioarei vorbește despre traumă, dar și despre sănătate, vindecare. 

Trebuie să ai mare grijă la sănătatea mintală, emoțională și fizică. Dar și la ideea de sacrificiu.

Fă tot posibilul că somnul să devină o prioritate până pe 27 august! Odihna este foarte importantă.

Îți recomandăm să citești și următorul articol: Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel