Tranzitul lui Mercur în Fecioară: "Vom deveni mai calculați, mai raționali, dar și mai pretențioși!” - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a discutat despre tranzitul lui Mercur în Fecioară. Mercur va sta în acest semn până pe 5 octombrie, pentru că va și retrograda în perioada 23 august-15 septembrie.

Mercur intră într-unul dintre semnele lui preferate - Fecioara!

Sa ne aducem aminte ca Mercur este Hermes in mitologie. Deci, planeta comunicării verbale și non-verbale, a drumurilor, a învățării, a proceselor mentale. Ce știm despre arhetipul Fecioarei? Îl regăsim între Leu și Balanță și este cel care se ocupă de organizare, eficientizare, optimizare, curățenie. Ține și de un simț viu, dar și de o minte ascuțită, de precizie. 

Mercur petrece aproximativ o lună într-un semn. Dar, de data aceasta, va sta aici până pe 5 octombrie. De ce? Pentru că va și retrograda între 23 august și 15 septembrie. Deci, efectele pot fi resimțite până la toamnă. 

Dacă până acum am fost guvernați de gândirea și comunicarea contopită cu energia Leului, cea plină de dorința de strălucire, de încredere, atrasă de distracție și de vacanță, iată că mergem spre natura practică și destul de critică a lucrurilor.

De ce? Pentru că Mercur în semnul Fecioarei ni se va prezenta precum o furnică isteață, interesată de matematică, de calcule și de cum să facă încât să o ducă mai bine la iarnă. Fiindcă Mercur reprezintă gândirea și comunicarea, cu toții vom împrumuta din această energie a furnicuței.

Vom face totul cu precizia unui chirurg.

Să ne amintim că în astrologie, orice tranzit este și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, acest arhetip ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Da, Mercur în semnul Fecioarei dorește să scape de tot ceea ce i se pare inutil, dar și de tot ce nu merge bine. Vrea mereu să găsească o bubă, o hibă. De fapt, are un ochi extrem de critic. Acest lucru poate fi bun, pe de o parte, fiindcă avem nevoie mereu de claritate, ca să găsim necunoscuta, pe de altă parte, vedem orice este rău la cei din jur. Ne sare în ochi orice. Vedem tot ce nu face bine celălalt. Devenim mai tensionați, critici. Dar și alții devin critici cu noi.

Acest tranzit, direct și retrograd, va avea un impact considerabil pentru aceia cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Mintea le va fi provocată, vor fi nevoiți să reia situații din trecut nerezolvate și să găsească soluții. 

Urmărește emisiunea completă aici!

Ai în vedere și: Cum pot fi disciplinați copiii, în funcție de zodie? Trăsăturile unice ale fiecărui nativ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel