Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pluto va tranzita semnul Vărsătorului începând cu 23 martie. Ce aduce acest tranzit pentru Balanță sau cei cu Ascendent în Balanță?

Acum ne aflăm pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn.

În aproximativ o lună, pe 23 martie, o să aibă loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Așa că trebuie să știi că acest mic teaser al lui Pluto în Vărsător este foarte important. Chiar dacă vom avea în față un tranzit scurt, între 23 martie și 11 iunie.

La nivel personal, nativii care la primul grad au planete personale, precum Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte, vor resimți mai mult ca sigur acest aspect astrologic.

Din luna martie, acest tranzit o să aducă transformări radicale pentru unii nativi. Cu Saturn mai poți negocia, dar cu Pluto nu există așa ceva. Te poate transforma cum nici nu te aștepți.

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, afirmă că acest tranzit al lui Pluto în Vărsător o să schimbe lumea și o să zguduie civilizația. De ce?

Pluto este planeta transformării, a puterii, a viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente. Da, are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu este neapărat vorba despre moartea concretă, ci despre una metaforică, simbolică.

Schimbările pe care le face Pluto sunt din interior în exterior. Astfel, lucrează la creierul și la psihicul tău. Dar și la traumele și la fricile pe care le ai.

Cine este Vărsătorul? Este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Dar Uranus? Planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu se vede.

Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni obligatoriu. Cu Pluto în Vărsător, crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Se poate vorbi despre o lume mult mai relaxată. Oamenii nu vor mai dori să facă așa cum le impune societatea.

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Ce aduce acest tranzit al lui Pluto în Vărsător? Ei bine, relațiile cu copiii se vor complica foarte mult. La tine, acest tranzit va avea loc în Casa a 5-a. Această casă ține și de iubire, deci s-ar putea să vrei să trăiești niște povești de dragoste la fel ca în filme sau în cărți. Dar de regulă, acestea nu au nicio legătură cu realitatea.

Indiferent dacă ai copii mai mici sau mai mari, legăturile cu ei vor fi din ce în ce mai grele și mai complicate. Aceștia pot trece prin evenimente puternice, implacabile, la care nu știi să faci față. Sau astăzi te iubesc, iar mâine nu. Din cauza evenimentelor care își pot face apariția în viața copiilor, te vei simți deznădăjduit și nu știi încotro să o iei.

Așa că trebuie să ai atenție mărită la aceste aspecte. Nu în ultimul rând, fii atent și la relații. Dacă întâlnești pe cineva, simți multă pasiune, dar te implici prea mult în această legătură, o poți lua ușor razna. Ferește-te și de dependențe, de jocuri de noroc, de investiții stupide și deloc necesare, mai ales dacă primești bani de pe urma unor moșteniri de la familie.

Astrosens îți recomandă să citești și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel