Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Taur/Ascendent în Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pluto va intra în Vărsător la 23 martie! Dar ce aduce acest tranzit astrologic pentru Taur sau cei cu Ascendent în Taur?

 

Suntem pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn. La 23 martie, o să aibă loc ingresul în Vărsător. Va fi și o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Putem să numim acest tranzit al lui Pluto în Vărsător un mic teaser pentru ceea ce urmează. Dar este foarte important! Chiar dacă vom fi martorii unui tranzit scurt, care va avea loc între 23 martie și 11 iunie.

Dacă ești un nativ care are la primul grad planete personale, ca Soarele, Luna, Venus, Marte sau Mercur, poți să resimți din plin acest aspect astrologic, la nivel personal.

Deci, Pluto în Vărsător poate să aducă, pentru unii nativi, transformări radicale. Chiar dacă Saturn este văzut ca profesorul dur, care nu vrea negociere, ci responsabilitate, cu el mai poți trata altfel lucrurile. Dar cu Pluto nu se poate. Așadar, acest tranzit îți poate aduce transformări notabile, la care nici nu te aștepți.

Totodată, Daniela Simulescu afirmă că tranzitul lui Pluto în Vărsător va fi cel care o să schimbe lumea. O să zguduie civilizația. Și sunt motive suficiente pentru aceste afirmații.

Să ne amintin cine este Pluto. Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea. Sau cu trecerea de la moarte la viață. Dar nu este vorba neapărat despre o moarte fizică, ci despre una simbolică.

Cum te va schimba Pluto? Din interior în exterior. Lucrează mai mult la psihicul și creierul tău. Dar și la traumele și la toate fricile pe care le ai.

Vărsătorul este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Iar Uranus este planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu se vede.

Lui Pluto îi este pe plac și controlul. Deci, în următorii 20 de ani, vom observa cum controlul prin tehnologie o să devină nu necesar, ci obligatoriu. Cu Pluto în Vărsător, va fi la modă și crarea unor rețele neuronale artificiale. Dar, se poate discuta despre o lume mai relaxată. Oamenii nu vor să mai facă ce le cere societatea.

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Taur/Ascendent în Taur?

Pluto va tranzita Casa a 10-a. Cuspida sau granița Casei a zecea mai este numită și Mijlocul Cerului. "Mijlocul Cerului tău" este locul astrologic care ne spune scopul tău ideal, cariera și destinul tău.

Când Pluto trece prin această casă, aduce schimbări. Nu trebuie să te mai bazezi pe o meserie sau pe o carieră, fiindcă până în 2044, ai șansa să schimbi o mulțime de locuri de muncă. Până când o să găsești meseria care trebuie și care te împlinește, o să ai mult de tras.

Poți să fii martorul a numeroase reconversii profesionale, chiar dacă ai vrea să stai într-un loc confortabil. Însă, Pluto nu știe termenul de confort, ci te pune pe jar.

Pluto aduce și lupte de putere în această casă, fie cu șefii sau cu autoritățile din viața ta. Între martie și iunie, fii atent la ce se întâmplă la acest capitol, fiindcă s-ar putea să ți se arate un mic preambul la ceea ce urmează. 

Îți recomandăm și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Berbec/Ascendent în Berbec?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel