Tranzitul lui Pluto prin Capricorn, mari schimbări! Putere, divorț, călătorii, sănătate, planuri date peste cap. Exercițiu pentru toate zodiile

Rodica Mitu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

Tranzitul lui Pluto prin Capricorn este menit să cutremure cele mai puternice instituții, să dărâme sau să ofere și mai multă putere unor lideri. Din 2008 și până în prezent, am asistat la diferite schimbări mondiale. În 2023, Pluto va avea un scurt teaser în Vărsător și va ieși de tot din Capricorn în 2024.

Berbec / ascendent în Berbec

În carieră, Pluto a traversat Casa 10. Câte schimbări au fost din 2008 și până în prezent? Care a fost relația ta cu autoritățile, cu șefii, cu partenerii? Ți-ai recăpătat puterea sau doar te-ai victimizat? Ego-ul ce mai face? Până în 2024, gândește-te la schimbările prin care ai trecut în carieră, pentru a ajunge unde trebuie de fapt. Încă mai e timp până în 2024. Vezi cât de puternic te simți la locul te muncă.

Taur / ascendent în Taur

Din 2008 și până acum, gândește-te la raportarea ta față de spiritualitate. Ai devenit mai religios sau dimpotrivă? Ce cursuri ai început și nu le-ai terminat? Mulți dintre voi, cu siguranță, ați călătorit. Gândiți-vă la transformările din 2008 și la cum le percepți acum.

Gemeni / ascendent în Gemeni

Gândiți-vă din 2008 și până acum la persoanele pe care le-ați pierdut, la înmormântările la care ați fost, la ce efecte au avut pierderile asupra voastră. V-a fost ridicată la fileu nevoia de supraviețuire. Ați dat din coate. 

Rac / ascendent în Rac

Din 2008 și până acum, poate v-ați căsătorit. Sunt curioasă, însă, câți ați divorțat? Pluto vrea să vă ajute să vă dați seama ce căutați. Cum s-au schimbat relațiile și cine sunteți voi astăzi? Gândiți-vă!

Leu / ascendent în Leu

Din 2008 și până acum, sunt curioasă de câte ori ați schimbat locul de muncă, colegii. Dacă au apărut probleme de sănătate care v-au speriat și v-au adus un șoc, Pluto v-a adus pe linia de supraviețuire. Gândiți-vă la cât de puternic sunteți astăzi!

Fecioară / ascendent în Fecioară

Pluto aduce situații legate de naștere, de un copil. Poate că v-ați chinuit cu proceduri, doctori, tratamente. Poate ați înfiat. Ce persoană sunteți astăzi după aceste evenimente? Pluto în Casa 5 are și o componentă legată de moșteniri. Ce luptă ați dus pentru resurse?

Balanță / ascendent în Balanță

Din 2008 și până acum, de câte ori v-ați mutat, cum au fost relațiile cu părinții, ce s-a tot dezgropat? Toate evenimentele astea v-au format.

Scorpion / ascendent în Scorpion

Nu sunteți voi preferații lui Pluto? Sunteți! Din 2008 și până acum, Pluto a fost în Casa 3, e una superficială pentru voi. Vorbește și despre mutare. Din 2023, Pluto vă va zgudui, să nu vă gândiți neapărat la lucruri rele. Fiți atenți la partea de comunicare.

Săgetător / ascendent în Săgetător

Gândiți-vă la finanțele voastre din 2008 și la cele din prezent. Pluto vă duce la zero și după vă ridică. Care au fost evenimentele care v-au schimbat financiar? Pluto vă învață să gestionați mai bine partea financiară.

Capricorn / ascendent în Capricorn

Cum vă era sănătatea în 2008 și cum e astăzi? Cum vă arătați lumii în 2008 și cum vă arătați astăzi? Transformare continuă! Faceți un brand din voi. Poate că ați pierdut totul într-o secundă și a trebuit să învățați să o luați de la zero.

Vărsător / ascendent în Vărsător

Pluto a fost în Casa 12. Sunt curioasă câți dintre voi din 2008 și până în prezent ați început un proces terapeutic? În câte relații indisponibile ați stat? Sunt ferm convinsă că somnul vostru a fost afectat. 

Pești / ascendent în Pești

Ce planuri aveați în 2008? Sunt curioasă cum s-au derulat ele. Pluto în Casa 11 s-a jucat cu planurile voastre de viitor. Au fost multe schimbări, ați cunoscut multe oameni, multe planuri date peste cap, prietenii rupte, evenimente neplăcute în viața oamenilor celor mai dragi. Pluto v-a arătat că nu puteți controla tot. 

Vă invit pe toți să faceți acest exercițiu. Se sperăm că Pluto în Vărsător ne va duce către alte culmi, a transmis Daniela Simulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel