Tratament minune care te scapă eficient de celulită

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Tratament minune care te scapă eficient de celulită / Foto Pexels
Tratament minune care te scapă eficient de celulită / Foto Pexels

Cafeaua este cunoscută ca fiind cel mai bun scrub, curăță și exfoliază pielea perfect. 

Mai mult, stimulează circulația sângelui, dar este și cel mai eficient mod de a scăpa de celulită. Dacă vrei să economisești bani, aplică un tratament făcut chiar de tine acasă. Ai nevoie de cafea măcinată și ulei de măsline.

Mod de preparare. Ce să faci pentru un rezultat intens

Amestecă jumătate de ceașcă de cafea măcinată cu o lingură mare de ulei de măsline. Cu produsul rezultat îți masezi foarte bine toate zonele afectate de celulită. Pentru un efect intens, înfășoară zonele pe care le-ai masat cu o folie de plastic. Rămâi astfel aproximativ 10 minute. Apoi, scoate folia și clătește-te cu apă.

Pentru a obține rezultate eficiente în lupta cu celulita, repetă tratamentul timp de două ori pe săptămână, cel puțin o lună.

La ce mai poți folosi zațul de cafea

Îngrășământ pentru flori

Cafeaua adaugă aciditate solului și respinge dăunătorii.

Zațul de cafea este un bun fertilizator pentru plante. Este potrivit pentru pomii fructiferi și flori: trandafiri, azalee, rododendroni, hortensii și camelii. 

Eliminarea mirosurilor neplăcute din frigider

Cafeaua va elimina toate mirosurile neplăcute din interiorul frigiderului și va înlocui bicarbonatul de sodiu care este folosit în mod normal în acest scop. Cafeaua preparată uscată este ideală pentru dezodorizarea frigiderului. Se toarnă zațul într-un borcan de sticlă și se pune pe unul dintre rafturi.

Superstiţia lui Cristiano Ronaldo. Lucrul pe care îl face înainte de fiecare meci: Obișnuiește să bea o cafea, la hotel, înainte de fiecare meci.

Cel care l-a dat de gol este chiar Diogo Dalot, fundaşul portughez al lui Manchester United. 

"Este o poveste amuzantă. Până la începutul acestui sezon, eu nu eram un mare consumator de cafea. Dar totul s-a schimbat de când a venit Cristiano Ronaldo la noi. El obișnuiește să bea o cafea, la hotel, înainte de fiecare meci.

Prima dată chiar m-a târât după el ca să-i țin companie. Dar acum m-am obiușnuit și eu și mai profităm de ocazia asta să mai vorbim în portugheză.

Sunt și zile în care, după ce bem cafeaua, mergem să ne plimbăm în jurul hotelului, suntem sătui de stat în camere", a spus Diogo Dalot, potrivit publicației spaniole As.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel