TREI moduri de abordare care atrag pe ORICINE

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Pixabay.com
Pixabay.com

Află cum te poți face plăcut de oamenii din jur prin a face câteva gesturi mici și semnificative. Lasă un impact enorm asupra tuturor, doar cu câteva acte de bunătate!

Îți dorești ca oamenii să te placă? Toată lumea are câte o caracteristică care îi face pe ceilalți să-l aprecieze. Dar există câteva comportamente universale, dar subtile, care atrag pe toată lumea și te fac plăcut instant. 

Iată de unde să începi!

1. Exprimă recunoștința

Oamenii vor uita ce-ai spus sau ce-ai făcut, însă aceștia nu vor uita cum i-ai făcut să se simtă. Când spui ”mulțumesc” nu contează doar gestul, ci faci oamenii să se simtă apreciați pentru ceea ce-au făcut. Le aduce bucurie și lasă o impresie de lungă durată. Este un mod subtil, dar puternic, pentru a face persoanele să te placă deoarece îi face să se simtă bine. Acesta este primul secret pentru construirea unei conexiuni puternice și fericite cu ceilalți.

7 SEMNE că te supui unor momente de stres neîntrerupte

2. Începe conversații semnificative

Îți displac discuțiile fără sens? Întrebarea importantă este: Ai avut vreodată o conversație care a lăsat o amprentă asupra ta? Cele mai bune discuții sunt acelea în care simți că cineva te înțelege cu adevărat. Nu sunt doar despre cum e vremea sau despre ceea ce-ai mâncat la prânz. Cum le faci posibile? În loc să vorbești despre subiectele uzuale, aprofundează lucruri care contează și exprimă opinia pe care o ai. De exemplu, în loc să întrebi ”Ai avut o zi bună?”, poți întreba ”Care a fost cel mai interesant lucru pe care l-ai făcut în această zi?”. Vei fi surprins de direcția pe care conversația o va lua. Este ca o gură de aer proaspăt să faci pe cineva să se simtă special. Ca să atragi oamenii, trebuie să-ți dorești să îi cunoști cu adevărat.

3. Respectă limitele personale

Înțelegerea și respectarea limitelor celorlalți este un comportament subtil și puternic care te poate face plăcut. De ce? Pentru că atunci când ești atent la cât spațiu personal are cineva nevoie, arați că îți cu adevărat de sentimentele acelei persoane. Când nu pui presiune pe un om în a face ceva ce nu-și dorește, te vede autentic, în loc de manipulativ. Oamenii vor avea încredere să stea în prezența ta. Acest simplu gest de bunătate poate construi conexiuni puternice cu ceilalți.

Citește și CINCI lucruri pe care oamenii falși le zic tot timpul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel