TREI povești fascinante despre viețile anterioare. Există reîncarnare?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Mistere
Pixabay.com
Pixabay.com

În taina amintirilor din viețile anterioare se ascunde un labirint al experiențelor, unde fiecare ciclu de reîncarnare dezvăluie povești uimitoare și lecții adânc înrădăcinate în trecutul nostru. Unele destăinuri te vor șoca, chiar dacă nu crezi în acest concept!

Ai fost vreodată într-un loc care părea ciudat de familiar, chiar dacă era prima ta vizită? Pentru oamenii care au amintiri din viețile anterioare, evenimente precum acestea declanșează o experiență uimitoare. Poveștile despre reîncarnare te pot inspira să cauți propriile tale vieți trecute. 

Aceste destănuiri încep cu copii care își amintesc cine au fost în trecut și cu călătoriile investigatorilor pentru a găsi dovezi.

Iată câteva povești care au fost confirmate!

1. Viața anterioară ca pilot de vânătoare

Povestea este a unui băiețel în vârstă de șase ani numit James Leininger, care, la vârsta de doi ani, a început să aibă ceea ce mulți cred că au fost amintiri spontane ale vieților anterioare. Totul a început destul de nevinovat când avea doar 18 luni și familia a vizitat un muzeu dedicat războiului.

În mod treptat, fascinația copilului pentru avioane a crescut și s-a dezvoltat în coșmaruri traumatice recurente despre un accident de avion cuprins de flăcări. Se trezea țipând: "Prăbușire de avion! Avion în flăcări! Micuțul nu poate ieși!" El desena imagini detaliate ale luptei care i-a marcat viața anterioară și semna desenele cu ”James 3”. 

Pe măsură ce a început să-și dezvolte vorbirea, James a început să le povestească părinților săi despre viața sa anterioară ca pilot de vânătoare în Campania Pacificului din Al Doilea Război Mondial. Băiatul nu numai că a numit tipul de avion pe care l-a pilotat, dar și numele portavionului, Natoma.

A menționat un pilot, Jack Larsen, care fusese martor la moartea sa. Toate aceste afirmații au fost confirmate ca fiind adevărate. Părinții săi au identificat ulterior numele lui James M. Huston Jr., ca fiind numele singurului pilot de pe USS Natoma Bay care a murit în bătălia pe care James a descris-o. Deoarece pilotul era un Jr., s-a presupus că fiul lor se considera a fi James al 3-lea.

Părinții au reușit să-l găsească pe Jack Larsen și să afle că a văzut avionul lui James Houston lovit și prăbușit. Au contactat-o și pe sora pilotului din viața sa anterioară, care a confirmat afirmațiile făcute de James despre familia acestora și despre alcoolismul tatălui lor.

Ea era convinsă că era fratele ei reîncarnat. În cele din urmă, părinții săi au publicat o carte despre povestea lui James.

Află cine era Papa Legba, intermediarul dintre cele două lumi.

2. Surorile Gemene

Aceasta este o poveste foarte interesantă despre reîncarnare, care s-a întâmplat în 1957 în Anglia.

Surorile Joanna (11 ani) și Jacqueline Pollock (6 ani) au suferit un accident de mașină în care au fost lovite pe trotuar și au murit.

Mama acestora a rămas însărcinată la un an după data accidentului, iar soțul ei i-a spus că are un presentiment că această naștere va aduce două fete gemene, care erau fiicele lor, cele care muriseră cu un an înainte.

Ciudat este că ginecologul care a tratat-o pe doamna Pollock a spus că nu se aștepta la mai mult de un singur bebeluș, dar în cele din urmă, a avut două fete. Acestea au fost numite Jennifer și Gillian.

Tatăl fetelor a observat că una dintre bebelușe avea, deasupra sprâncenei drepte, o cicatrice identică celei a fiicei lor Jacqueline, care căzuse când avea trei ani, iar cealaltă fată, la rândul său, avea un semn de dimensiunea unui deget mare, în același loc în care avusese a doua fiică decedată.

Patru luni mai târziu, familia s-a mutat într-un alt sat, dar după doi ani și jumătate au revenit să viziteze același loc unde s-au născut, iar părinții au constatat că cele două fete cunoșteau locul foarte bine.

Chiar fără a vedea școala, ele puteau arăta cu degetul unde era, și același lucru s-a întâmplat când au arătat locul în care erau leagănele și toboganele. Când fetele au trecut prin vechea lor casă, au recunoscut fiecare loc imediat.

La vârsta de patru ani, tatăl lor a deschis cutia în care păstra jucăriile vechi ale fiicelor decedate. Lucrul ciudat pentru părinți a fost când fiecare fată a recunoscut care jucărie aparținea fiecăreia, și chiar le-a numit păpușile cu numele pe care îl foloseau surorile pierdute.

Însă, de asemenea, fetele au arătat frică față de mașinile care treceau și au avut același comportament ca al celorlalte fetițe. 

3. Reîncarnarea unei preotese și amante a lui Seti I

Povestea reîncarnării lui Dorothy Eady este una fascinantă, care a început când ea a murit la vârsta de trei ani. A căzut pe scări și a fost declarată decedată de medicul familiei. Imaginați-vă șocul medicului atunci când a primit un apel să se întoarcă, la nici o oră după ce plecase de la părinții în doliu, care acum îi spuneau că fetița lor era vie.

Acesta a fost începutul credinței de o viață a lui Dorothy, acela că era o preoteasă egipteană reîncarnată care a trăit în urmă cu 3.300 de ani. Dorothy nu mai vorbea cu accent britanic, ci cu unul egiptean. A început să aibă vise lucide despre un templu cu o grădină luxuriantă. Ea le cerea constant părinților să o ducă acasă. În schimb, au dus-o la Muzeul Britanic și când Dorothy a văzut statuile egiptene, a alergat spre ele, le-a sărutat picioarele și le-a îmbrățișat, declarând că erau oamenii ei.

Când Dorothy a găsit o imagine a Templului Egiptean al lui Seti I, le-a spus părinților că acolo era casa ei. Obsesia ei pentru Egipt a condus-o să se mute acolo cu soțul ei egiptean și să-și numească fiul Seti.

Conform destăinurilor sale, ar fi fost Bentreshyt (Harpa Bucuriei). Ea era o preoteasă și amanta faraonului Seti I. A încălcat jurământul de celibat când a devenit amanta lui, dar, pentru a agrava lucrurile, când a rămas însărcinată, s-a sinucis pentru a-l feri pe faraon de umilința publică.

În cele din urmă, obsesia femeii pentru viața sa anterioară i-a distrus căsnicia, care s-a încheiat cu un divorț. Cu toate acestea, a rămas în Abydos, lucrând cu Departamentul Egiptean de Antichități.

Cunoștințele sale despre Egiptul antic au uimit arheologii. Puțini oameni au avut privilegiul să vadă interiorul Templului lui Seti I, dar Departamentul a vrut să testeze afirmațiile lui Dorothy. Arheologii au condus-o în templul întunecat și i-au cerut să-l descrie. A trecut cu brio, descriind tot interiorul chiar dacă nu putea vedea nimic. Afară, a indicat locul unde fusese grădina, iar în urma săpăturilor au fost scoși la iveală bușteni de copaci.

Dorothy a avut o viață plină lucrând cu arheologii la situl antic al Templului lui Seti I. I s-a dat porecla "Omm Sety" ("Mama lui Sety") în onoarea fiului ei. Contribuția ei la înțelegerea Egiptului antic a fost extrem de apreciată.

Citește și 7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel