TREI zodii ajutate de LILITH în RAC până în ianuarie 2023

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Lilith în semnul Racului. Câteva zodii vor putea beneficia din plin de acest eveniment astrologic. 

Figura revoluționară a lui Lilith încă menține un efect năucitor asupra noastră și asta probabil din cauza faptului că nu știm foarte multe lucruri despre ea. Lilith, femeia independentă, cunoscută ca fiind un demon al nopții sau prima soție a lui Adam, umple pagini de mitologie cu trecutul său controversat.

poți afla mai multe despre povestea lui Lilith aici.

În astrologie, prezența sa indică un cumul de energie și independență feminină. Între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023 Lilith va sta în semnul Racului. Iată care sunt zodiile care vor putea beneficia de energia lui Lilith dacă vor alege să o folosească în mod corespunzător. Să nu uităm că toate aceste aspecte conțin atât resurse cât și vulnerabilități, depinde doar de noi să facem pace cu noi înșine să le folosim în favoarea noastră.

Rac / Ascendent în Rac

Cu siguranță nu o să vă fie ușor, însă Lilith vine și vă sugerează să vă rupeți de atașamente, să vă distanțați de cadrul familial, să fiți independenți. Dacă doriți să vă dați demisia, dacă doriți să începeți un proiect pe cont propriu, o afacere la care ați visat de mult timp, este momentul să o faceți. Aveți curaj, rupeți-vă, nu mai fiți supuși! Experimentați ceva nou fără să mai țineți cont de ce spun cei din jurul vostru, pur și simplu evadați din voi înșivă, veți avea sprijinul necesar de la astre pentru asta. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Din punct de vedere profesional, vine o perioadă nemaipomenit de bună pentru voi cu Lilith în casa a 10-a. Și voi vă puteți rupe de anumite atașamente și să căpătați propria voastră autoritate, să fiți cineva. Vi se vor oferi toate lucrurile la care poate că nici nu ați visat: faimă, validare, proiecte încununate de succes. Singurul ingredient pe care trebuie să îl aveți la îndemână este curajul de a face lucrurile diferit de data aceasta, de a ieși din zona de confort.

Pești / Ascendent în Pești

Deși apar cheltuieli, bine ar fi să le limitați și/sau să le direcționați către propria voastră persoană. Acordați-vă fericirea vouă înșivă, aveți nevoie să vă plasați în centrul atenției, să vă bucurați. Veți avea niște super oportunități în zona artistică, pot apărea proiecte noi legate de tot ce ține de creativitate.

Click aici pentru a citi previziunile legate de intrarea lui Lilith în Rac pentru fiecare zodie și ascendent!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel