TREI zodii care îşi schimbă VIAŢA până pe 6 martie. GATA cu rutinele vechi!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
TREI zodii care îşi schimbă VIAŢA până pe 6 martie. GATA cu rutinele vechi! (sursa foto: Aziz Acharki / Unsplash)
EXCLUSIV
TREI zodii care îşi schimbă VIAŢA până pe 6 martie. GATA cu rutinele vechi! (sursa foto: Aziz Acharki / Unsplash)

Marte în Capricorn vine să facă puţină ordine în vieţile noastre, aşa cum îi place semnului disciplinat de pământ. Iar trei dintre semnele zodiacului vor lua decizia de a-şi schimba viaţa şi rutinele zilnice.

Marte va intra în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie.

Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung.

Vom dori să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic.

Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii - nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii - dar nu avem cum să luptăm. 

Marte va intra în Vărsător pe 6 martie şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn, e foarte bossy, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Durează ceva acest tranzit. Aceste recomandări sunt pentru a vă ajuta să îl folosiţi pe Marte şi vă daţi seama unde apare furia sau agresivitatea.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Marte va tranzita casa a 6-a. Grija pentru sănătate este foarte importantă şi bineînţeles, atenţie la relaţiile cu colegii. S-ar putea să fie mici neînţelegeri, mici dispute, vorbe aruncate, gesturi, fapte. Voi, Lei fiind, Doamne fereşte! Cum să fie cineva mai tare, mai sus ca voi! Şi veţi fi într-o competiţie permanentă cu mediul de lucru. Competiţia e bună la locul de muncă, dar vedeţi să fie bună pentru realizarea unui proiect, nu pentru a arăta cine are muşchii mai mari.

Dacă vă implicaţi să rezolvaţi o problemă, să găsiţi o soluţie, Marte este nemaipomenit în casa a 6-a. În astrologia tradiţională, casa a 6-a este bucuria lui Marte, e locul în care se simte el foarte bine. Munciţi, găsiţi soluţii, rezolvaţi şi treburile gospodăreşti, dar nu vă implicaţi în dispute cu oameni, cu cei care sunt la acelaşi nivel profesional ca şi voi. Dacă aveţi subordonaţi, în perioada aceasta vă vor irita extraordinar de mult. O să aveţi discuţii cu ei.

După care, să ne aducem aminte, sănătatea şi stilul de viaţă. O să vă planificaţi multe lucruri, o să credeţi că le faceţi pe toate, dar Marte în Capricorn își dorește o prioritizare. Va trebui, că altfel vă veţi înfuria. 

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Marte intră în semnul vostru, face aspecte minunate: se întâlneşte cu Venus.

Ce ar trebui să faceţi voi? Orice vreţi! Marte vă împinge, vă mişcă. Dar vă rog atât: multă mişcare! Că aduce furie.

Furie, agresivitate, ciocniri de orgolii mari. Dacă până acum aţi stat puţin retraşi, acum o să vreţi să vă băgaţi în toate cele din jurul vostru, să luaţi decizii, să fiţi voi şeful suprem în absolut orice. Doar că, dacă nu îl potoliţi puţin pe Marte şi nu îl ajutaţi să se consume şi altfel, o să vă certaţi cu oamenii din jur şi vouă nu prea vă plac conflictele. Voi credeţi că dacă luaţi o decizie, nu trebuie să mai comenteze nimeni, că Marte în Capricorn asta face.

Deci, multă mişcare, multă iniţiativă, mult curaj şi decizii. Aveţi nevoie de multe decizii sau să scăpaţi de anumite angoase, anxietăţi şi să vă implicaţi în proiecte în care altă dată nu v-aţi fi implicat.

De la grădiniţă până la pensie, Marte în semnul vostru vă scoate în faţă şi vă agită. Şi chiar dacă luaţi o decizie şi oamenii din jur sunt nemulţumiţi, voi aveţi încredere în decizia pe care aţi luat-o şi o să le spuneţi "lasă, că eu ştiu ce am făcut". 

Dar hai, folosiţi-l pe Marte! Este o perioadă uimitoare, mai ales că Marte nu face aspecte neplăcute. Mult curaj până pe 6 martie, din toate punctele de vedere.

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Multă energie consumată pentru sănătate, pentru a vă schimba stilul de viaţă, multă energie consumată pentru a face pace cu trecutul şi multe neplăceri care vă bântuie. Vedeţi că vor fi foarte destule "fantome".

În astrologia veche se zicea că, atunci când Marte e în casa a 12-a, descoperiţi mulţi duşmani. Acum suntem în 2022, nu e cu duşmani, cu inamici. Dar, Marte în casa a 12-a, cum să vă spun, dacă aveţi o cicatrice la o "bubă", Marte vine şi ia coaja de acolo, nu o lasă să se vindece pentru că el consideră că nu aţi făcut ce trebuie.

Vă veţi trezi cu relaţii neîmplinite, cu problemele de sănătate pe care le-aţi ignorat, cu lipsa de odihnă, vă veţi trezi cu decizii luate la care nu vă puteţi implica. Ştiţi cum e? Taci şi faci. Cam aşa se va întâmpla cu Marte în casa a 12-a.

E un moment bun de retragere, de vindecare, şi de alungare a tot ce este toxic şi neplăcut, situaţii, oameni. 

Recomandarea cu Marte în casa a 12-a este să faceţi un pas în spate din punct de vedere profesional şi să vedeţi ce se întâmplă. Apoi să aveţi grijă de sănătate, atât de problemele vechi, cât şi de problemele actuale. Aveţi grijă cu ce fel de oameni petreceţi timpul. Dacă simţiţi că sunt toxici, luaţi decizia să nu mai ieşiţi cu ei. 

Vă veţi întâlni cu obiceiurile voastre proaste. Cu Marte în casa a 12-a, veţi constata că sunteţi dependenţi de anumite obiecte, de anumiţi oameni, de anumite obiceiuri. Nu prea vă place, că voi vreţi să fiţi liberi, independenţi, dar nu aveţi ce să faceţi.

Multă grijă la sănătate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel