TREI zodii care vor avea bani de sărbători

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului, așa că probabil ești curios cum vei sta cu finanțele în această lună. Ei bine, trei zodii sunt mai norocoase decât altele la acest capitol. Iată care sunt și ce le așteaptă înainte de venirea noului an, din punct de vedere financiar!

În decembrie, există câteva hopuri astronomice care nu ne lasă să petrecem finalul anului așa cum ne-am dori. Vorbim despre retrogradarea lui Marte în Gemeni și despre retrogradarea lui Mercur în Capricorn. Deși aceste evenimente ne pot da planurile peste cap, mai ales când discutăm despre cadouri, călătorii sau organizarea sărbătorilor de iarnă, sunt trei zodii mai norocoase, care au un final de an promițător pe partea financiară.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna decembrie debutează în cazul Fecioarei cu grijă pentru cei mici și cu diferite alergături pentru aceștia. Poate că participi la serbări sau la spectacole la care trebuie să fii prezent. Deși îți face plăcere să te ocupi de tot ce ține de familie, riști să te epuizezi spre finalul anului, așa că ai mare grijă. În cazul persoanelor singure, există dorința de a cocheta, de a ieși mai mult în oraș sau de a întâlni persoane noi.

Ar fi bine să te bucuri de aceste momente, pentru că din 2023, ar trebui să eviți idilele sau micile aventuri. Este posibil și să te întâlnești cu foști parteneri, dar și cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult, din copilărie sau din adolescență. Acest lucru te va binedispune. În ceea ce privește veniturile sau resursele înainte de venirea sărbătorilor, Fecioarele sunt norocoase. Află că te poți bucura de bonusuri, prime sau cadouri spre finalul lunii, pe care le poți folosi pentru a-i surprinde pe cei dragi cu cadourile mult dorite. Totuși, încearcă să ai grijă la discuțiile importante de la locul de muncă. Pentru că Marte este în continuare retrograd, ar fi bine să le amâni.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În cazul Săgetătorilor, totul este despre bani în luna decembrie. O să cheltui mult, o să plătești facturi și diverse impozite, dar începi și să fii generos cu toată lumea. Vestea bună este că o să ai suficiente resurse financiare pe final de an. Înainte de sărbători, vrei ca toți cei dragi să primească de la tine un cadou pe care să nu-l uite prea curând.

De pe 21 decembrie, o să fii cel mai cheltuitor și nici nu-ți dai seama de asta. Desigur, este posibil să devii și foarte zgârcit, dar asta depinde și de cei din jurul tău. Este un moment bun să te gândești la bani pentru vacanțe, dar încearcă să nu cheltui sume mari pe lucruri prea extravagante. Este posibil să regreți la începutul lui 2023.

Pești/Ascendent în Pești

Decembrie este luna întâlnirilor pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești. Poți să revezi persoane dragi, care ți-au lipsit, dar și foști colegi, dacă te întorci acasă de sărbători. Practic, vei fi sufletul petrecerii dacă în ultima lună din an, alegi să călătorești, să vorbești cu oameni și să mergi la evenimente. Mai mult, apar și persoane de nicăieri, care te ajută cu orice ai nevoie. Este o perioadă optimă să ceri ajutorul, mai ales că ai posibilitatea să întâlnești și oameni noi.

Totodată, decembrie este o lună interesantă pentru bani, dacă vorbim despre cei aflați în semnul Peștilor. Jupiter este cea care își îndreaptă atenția către casa banilor, așa că te așteaptă o perioadă abundentă din acest punct de vedere. Încearcă să profiți de aceste avantaje financiare și, de ce nu, bucură-i pe cei din jurul tău, cu mici atenții. Odată cu apropierea de sărbători, îți vei da seama că familia este cea care contează cu adevărat, așa că încearcă să nu faci din locul de muncă o prioritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel