TREI zodii care vor renaște din propria cenușă în 2024

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

2023 se apropie de final. Ne-a oferit evenimente importante, dar 2024 promite să ajute unele zodii să se reinventeze.

Anul 2024 promite câteva evenimente astrologice memorabile! Pluto, responsabil, cu regenerarea va ieși de tot din Capricorn și își va relua tranzitul în Vărsător, care va dura până în 2044. În plus, Jupiter, planeta expansiunii, va trece în Gemeni pe 26 mai. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto, planeta transformărilor radicale și a extremelor, se întoarce în semnul tău pe 21 ianuarie. Acest eveniment va fi precum o furtună interioară, grea pentru cei dezechilibrați, dar salvatoare pentru cei care și-au acceptat traumele. Acest tranzit îți oferă o oportunitate nemaipomenită de a dobândi mai mult control asupra propriei vieți și de a-ți descoperi propriul potențial. 2024 reprezintă un punct de plecare pentru a face loc în viața ta transformărilor într-un mod profund și semnificativ. Concentrează-te asupra a ceea ce ai nevoie să schimbi la tine sau în viața ta, și preocupă-te de sănătate. Aceste transformări radicale pot dura mult timp, și este posibil să le abordezi una câte una, însă la finalul acestui tranzit, vei constata că te-ai transformat în totalitate în toate aspectele. În 2024, te vei simți precum Pasărea Phoenix care arde în flăcări și apoi renaște din propria cenușă. 

Poți citi și Horoscop NOIEMBRIE pentru Toate ZODIILE

Gemeni/Ascendent în Gemeni

După 26 mai, se schimbă totul! Jupiter, Marele Benefic, începe tranzitul prin semnul vostru. Veți primi o doză serioasă de încredere și optimism. Și astfel, veți căuta prospețimea în toate domeniile. Întâlniți oamenii potriviți în momentele potrivite. Puteți cere mai mult de la viață. Un nou loc de muncă. O familie. O altă casă. O nouă formă de învățământ. Ceva care să vă lărgească orizontul. În 2024 vei descoperi cine ești, ce poți face și cum poți îmbunătăți viața ta. Jupiter îți sporește încrederea în tine și încrederea în ceea ce poți realiza, astfel încât te vei simți mai sigur decât în alte momente, probabil. Veți fi mai puțin tentat să îți subestimezi propriile tale talente. Veți întâlni numeroși oameni dispuși să vă ajute să vă atingeți obiectivele, oferindu-vă sprijin sau resurse, iar voi, la rândul vostru, puteți oferi ajutor similar altora.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din 2008 încoace, ai beneficiat de tranzitul lui Pluto în semnul tău. În 2024 scapi definitiv de acesta! Înainte de a discuta despre următorul an, te-aș invita să îți amintești prin câte crize și transformări ai trecut. Legate de sănătate(fizică și/sau mentală), înfățișare, personalitate. Poate că ai pierdut tot și a trebuit să o iei de la zero. Din 2024 vei avea câteva teme la care va trebui să meditezi: vindecare emoțională, rezistență la schimbare și menținerea atașamentelor nesănătoase, începerea unor relații noi, intense precum și renunțarea la acele relații sau prietenii care nu ne mai sunt de folos, înfruntarea și depășirea celor mai profunde frici. Un lucru este cert! În 2024, vei fi de nerecunoscut!

Citește și Horoscop Chinezesc pentru 2024, Anul Dragonului de Lemn. O privire internațională amănunțită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel